365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

10

kesäkuu 2014

18

COMMENTS

Kesän helpoin vaate: lappuhaalarit

Written by , Posted in Muoti

Lappuhaalarit on musta ihan hirvittävän hauskat, jotenkin tosi symppikset ja tyylikkäät samaan aikaan. Oon ilokseni bongaillut lappuhaalareita tänä keväänä monestakin paikasta ja ne itselle sopivimmatkin löytyivät vihdoin, Berliinin reissulta Monkista. Ennen näitä omistin lappuhaalarihameen viimeksi ysiluokalla ja ai vitsit miten paljon tykkäsinkin siitä. 

Dungarees – Monki / cropped top – Asos / shoes –  VAMOS (gifted) / leather bag – & Other Stories 

Oon salakavalasti alkanut haaveilla tummemmista hiuksista. Mistähän tää nyt oikein tulee?! Jakauksen paikkaa vaihtamalla hiukset saa heti näyttämää eriltä ja musta tuntuu, että kun jakaus on keskellä, näyttää koko kuontalo aavistuksen tummemmalta. Mä en oo värjännyt hiuksia 2010 kevään jälkeen, joten ajatus värjäämisestä tuntuu tosi etäiseltä, vaikka tummemmat kutrit kiinnostaisikin. Kääntyisin kyllä ihan varmasti Lumon Tiinan puoleen ja testaisin luonnollisempaa tapaa värjätä hiukset, eli hennaa. Saas nyt nähdä, veikkaan että nämä haaveet häviävät kun alan tosissani miettiä tätä neljän vuoden oma väri takaisin -kasvatusoperaatiota :-D 

Lisää luettavaa:

18 Comments

 1. jenni
 2. ida
 3. Nea
  • ida365 ida365
 4. miffa
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *