365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

2

heinäkuu 2014

6

COMMENTS

Kirppislöytö

Written by , Posted in Muoti

skirt H&M (gifted) • top Mango • loafers Vagabond •
vest 2nd hand • earrings – Poola Kataryna (gifted Yalo.fi) 

Päällä ekaa kertaa uudehko kirppislöytö! Liivillä taisi olla hintaa 4 euroa, ihastuin tietysti ekana kivoihin pieniin helmiin joilla tuo on koristeltu. Haalea keltainen ei ehkä oo ykkösvalintana mielessä, mutta värianalyysin mukaan se sopii mulle ja toisaalta se on aika helppo väri yhdistellä. Oon jotenkin viime aikoina alkanut pitää liivejä varteenotettavina vaatekappaleina – jopa farkkuliivi tuntuu  kivalta kun sitä ei ole käyttänyt hetkeen. Ehkä tää kaikki lähti siitä Vero Modalta saadusta biker-liivimekosta, josta tykkään enemmän liivinä kuin mekkona. Sitä on tullut käytettyä jonkin verran ja vaikka liivillä ei sinänsä ole pukeutumisen kannalta mitään muuta funktiota kuin näyttä hyvältä (se ei esim. lämmitä tai toimi pelkälteen yläosana), on liivit ihan hauskoja. Löytyykö teidän kaapeistanne liivejä?

Tiedättekö muuten mitä – musta tuntuu jo nyt siltä kuin mulla olis aina ollut nuo Poola Katarynan korvikset. Ne on täydelliset!

PS. Päivitin mun ”coolest kids” -listan sivupalkissa, hohoo 8-) 

Lisää luettavaa:

6 Comments

    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *