365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

22

heinäkuu 2014

14

COMMENTS

h2ö -festivaali

Written by , Posted in Musiikki

H2Ö oli ihan mahtava, kuten ehdinkin jo todeta. Olin tanssahtelemassa ja seikkailemassa lauantaina, joka vissiin olikin loppuunmyyty? Meininki oli rentoa ja välitöntä, jengi ei kyräillyt toisiaan kulmien alta ja ahdistunut siitä kuka kuvataan tällä kertaa Hel looksiin ja kuka ei (Flowssa tämmöiseen toimintaan saattaa törmätä, hohoo)… Ruissalon telakkaranta oli oivallinen paikka suhteellisen pienelle festarille, intiimi ja kaunis. Tuntui että järjestelyt toimivat hyvin, jonotteluihin ei mennyt kauaa aikaa ja ympäri aluetta löytyi tarpeeksi hengailupaikkoja. Hinnatkin oli varsin kohtuulliset – happy joe maksoi vitosen, Flowssa ja Ruississa siitä saisi pulittaa ainakin 7 euroa. 

Illan paras keikka oli ehdottomasti Plutonium74:n keikka. Voi plutskuu, ihan lemppari yläasteelta asti. Ja hitsi mikä meininki keikalla, parista nyrpeästä järjestyksenvalvojasta huolimatta :-D 

kuva: jenna :-* 

Istuskeltiin ja siemailtiin (ei suinkaan kiireessä hörpitty) viiniä ennen alueelle siirtymistä. Vitsit että sää osuikin nappiin! Ja oli muuten nappivalinta vetää jalkaan sandaalien sijaan Vagabondin korolliset nilkkurit (näkyvät mm. tässä asussa). Ihan parhaat kengät, korko ei tunnu missään. 

Veistämössä oli ihanat keinut! :’–) Oispa Tampereellakin joku rakennus jossa on korkeet huoneet ja se täynnä keinuja. Niin siistiä. Veistämö oli muutenkin tosi tunnelmallinen, myöhemmin oleva diskopallokuva on kans sieltä. 

kuva: Jenna 

Uuu mitä kauniita naisia ja kameran takana yksi lisää. Oli superkiva hengailla uusien ihmisten seurassa, kirjekamu-Even ja ystäviensä kanssa. Turku tarjos vaan parastaan jotenkin koko reissun ajan: siistejä tyyppejä, ihana sää, kaunis kaupunki, hyvää ruokaa, hauskat jatkot… Tampere tuntuu ihan megamälsältä taas vaihteeks. :-D 

Double rainbow!!! En eka ees tajunnu että niitä oli kaks, mut onhan tossa takana himmeenä toinen. Taidekuvaaja-iitu vauhdissa. 

Lindu keskittyneenä. Ai hitto mun ottamista kuvista sais hyvän kuvasarjan ku Linda jammailee keikalla ja onnistuin ikuistaan kaikki keskeneräiset ilmeet kameran muistikortille… 

Plutonium74! Oon niin fiiliksissä tästä keikasta vieläkin, ihan paras pitkiin aikoihin. 

Söpöjä seikkailijoita aamuyössä! Ei ekana meinattu löytää oikeeseen paikkaan mutta onneks ei luovutettu, oli hauskaa väsymyksestä huolimatta. 

Summa summarum: toivottavasti h2ö järkätään ens vuonnakin! Ja kiitos ihanille Turku-beibeille seurasta ♥

Lisää luettavaa:

14 Comments

  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 1. Ilona
  • ida365 ida365
 2. JIM
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *