sisustusinspiraatiota etsimässä

sisustus
21 kommenttia

 1. Pellavalakanat H&M 59,99€ (täällä
 2. Wc-paperirullapidike Fermliving 30€ (täällä
 3. Pyyhe-pidike Fermlivin 35€ (täällä
 4. Hayn pinnatuoli 159€ (täällä
 5. Anno villamatto 19,90-149,90€ (täällä
 6. Viskoosimatto 49,90-119,00€ (täällä
 7. Roikkuva kasvi lasiruukussa (täällä
 8. Yksinkertainen lamppu $160 (täällä


Fiilistelen sisustusjuttuja uuteen kotiin. Nyt näköjään kovin vaaleita juttuja mielessä! Tarvitsen ainakin uuden sängyn, mattoja, kattolamppuja ja kaikkea pientä tarpeellista. Vitsit että wc-paperipidikekin voi olla nätti, niin kuin vaikka tuo Fermlivingin. Olisikohan samantyylinen mahdotonta valmistaa itse…? Rakastan sitä kun jotkut tavalliset asiat suunnitellaan ja muotoillaan upeasti ja tyylikkäästi – musta on ihanaa löytää esim. nätti hammasharja tai hieno tiskirätti. Tästä syystä oon varmaan ikuinen apple-gurl mitä puhelimeen ja tietokoneeseen tulee.

Hohoo, huomaa että on syksy kun sisustusjutut kiinnostaa ja pinnailen Pinterestissä enimmäkseen ”i wanna live here” -kansioon kauniita koteja ja kivoja yksityiskohtia. Haaveillaanko sielläkin kodin laittamisesta tai onko muutto ajankohtainen asia? Veikkaan, että nyt syksyllä/talvella ois luvassa sisustusjuttuja pitkästä aikaa bloginkin puolella, jos kiinnostaa :-) 


*translation: I’m moving soon and right now I dream about these. More on my pinterest

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

Ida Hanhiniemi Iittala

Iittalan kierrätyskokoelma meillä kotona

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Oi oiii!! Toi on kyllä aika tosi paljon kohtuullisempi mitä moni muu!! KIITTI vinkistä!!! Ainakin Clash Olsonilta saa suht edullisia isoja lamppuja, mut niissä tuskin on hehkulankaa, mutta ainakin ne oli siis halpoja :D ja sit siitä Hatanpäänvaltatiellä olevasta Design Boulevardista saa varmaan ihan perinteisiä hehkulangallisia, vähän hintavampia, lamppuja. Ja just vaikka niitä timantinmallisia!

      Hihiii, JOS asut indeed :-D kauan sääää oot siellä!? Mä oon pihalla!

  1. Tuli vaan mieleen että voisko tuon wc-pidikkeen tehdä tyyliin jostain vanhasta triagelista? :D Se nimittäin näyttää just tuolta! Hahaaa en tiedä miten sen rullan vaan siihen sitten saa… Käytännöllisyys voi ottaa pienen kolauksen.

    1. Hahaa ovela!! :-D se taitaa olla kyllä just liian paksu ja tiukka se aukko, toi varmaan taipuu jommasta kummasta päästä joka on kiinni tossa puuosassa… Mulla on lapsena ollu triangeli mut oon melko varma et se ois ihan kömpelö hahaha xd

  2. Sisustusjutut todellakin kiinnostaa!! Mulla on parin viikon päästä edessä muutto ekaan sellaiseen kotiin, jossa asun ihan yksin ja oon niin innoissani kun pääsee laittamaan kodin just oman näköseksi! Ja muuttoon liittyen oon ettiny sisustusinspistä selaamalla oikeasti varmaan kolme tai neljä kerta kaikki sun blogin decor-tägin alla olevat postaukset… Toivottavasti et pidä mua stalkkerina, mutta sun sisustusmaku iskee vaan niin kovin! :D

    1. Hihii voi ihana :—D !! Hauska kuulla että meillä on sama maku sisustusjuttujen suhteen! Ja toi tägin sisältö on loppujen lopuks aika suppee vielä, toivotaan että sinne tulis nyt tänä syksynä lisää matskuu ja tuoreempa juttuja, hihii!

      JEEE onnee muuttoon, ekan oman kodin laittaminen on aika ihanaa :-)

  3. Mä tuun jouluksi kotiin ja tällä hetkellä unelmana ois äkkiä kirjottaa alkuvuodesta (joku)oppari ja käydä loput kämä kurssit ja ettii sen jälkeen töitä esim. Irlannista! Mutta saa ny nähä miten tässä käy. :D

    1. nonniii!! sounds good, hyvät suunnitelmat! 8-) hitsi ku mun suunnitelmissa ois tulla sinne päin vasta ens keväänä ystävän kanssa………

  4. joo! sisustusjuttuja jooo! Itekki koht sisustelemassa uutta kämppää ja oon ihan innoissani :-D

  5. täällä on kanssa yksi, joka on ihan just kohta muuttamassa !! jänskättää. minulla on semmonen clas ohlsonin iso lamppu tulossa eteiseen ja se on kyllä ihan nätti :- ) se ei tosin taida kovin isoon tilaan sopia (ei ole mikään hirmu valovoimainen mielestäni), mutta eteiseen vallan hyvin.
    vitsit nuo kaikki kollaasin jutut on ihania ja nättejä !! ihan erilaisia kuin omat sisustusfiilikset (meille on tulossa sellainen värikäs retroluukku), mutta niin sun näkösiä, hih.

    1. Oiii miten ihanaa!! Ai etttä. Ei noi yksittäiset lamput koskaan oo kovin valovoimaisia, just hyviä esim. eteiseen tai kakkoslampuksi tilaan jossa on toinenkin lamppu :-)

      Hihii ihana! Voin vaan kuvitella millainen sisustusmaku sulla kokonaisuudessaan on ja saat varmasti toteutettua ihanan kodin omannäköisesti! <3

  6. Hahaaaaa, mulla oli just sama triangeliajatus. :D Ehkä ei kumminkaan toimisi ihan toivotulla tavalla. Mutta kieltämättä uskomatonta, että vessapaperitelineestäkin saa noin esteettisen. Arvostan.

    Tuo lasiruukussa oleva kasvi on aivan ihana. Ja vaalea = hyvä. Rauhallinen.

    1. Hhahaah mahtavaa:D se ei ehkä ihan joo toimis, höh! Mutta kurkkaas toi alempi kommentti, EN KESTÄ miten siistiä!!!

      Mä en tiiä miten noin pienellä multamäärällä saa kasvin kasvamaan ja elämään, onnistuiskohan se?! Ois meinaan supersöpö. Ja vaaleus on kyllä hyvä, harmittaa että ostin viis vuotta sitten tumman pöydän enkä kehtais vielä ostaa uutta kun edellinen on ihan mainiossa kunnossa. Pöh. Ehkä sitä ei oikein voi maalatakaan….

    1. APUA mä en kestä!!!! IHANA, kiiiiitos! :-D Tää linkkaus ilahdutti mua tosi paljon, en tiennyt tästä. Kiitos!!

  7. Iiiks Ida en malta oottaa sisustuspostauksia! Hirmunen into päällä, kun alkavan viikon aikana muutto :3 Millon sä pääset muuttamaan?

  8. Ainiin ja pinnatuoleista! Kantsii katella just kirppareilta ja tori.fi:stä tai huuto.netistä. Ite löysin kolme kipaletta viidelläkympillä, kaveri sai kolme 25 eurolla!

    1. VEERAA!!! ! ! ! ENS VIIKONLOPPUNA<333 remontti alkaa VIHDOIN olla valmis :'------) ah! Hate lupas että ens viikon loppuun mennessä kämppä on siinä kunnossa että meitsi pääsee muuttaan, ha!

      Ja oioioiii, mä oon aina välillä yrittänyt kattella muttei vielä oo osunu moisia löytöjä kohdille, te ootte näköjään ollu tarkempia! :-D tarvii ottaa tavaks kattoo valikoima joka päivä ettei mee hyvät löydöt ohi, tarvisin meinaan vielä ainakin kaks pinnatuolia, kolme ois tosi ok.

      Mä haluun tulla sit kylään sun uuteen kotiin!!! <3 Asutaankohan me lähekkäin, ymmärsin että samat hoodit ainakin ;-) <3

  9. Joo tosiaankin tuut ja mä teen sit vastavierailun sun luo! <3 Oon kans ymmärtäny että ihan lähekkäin asustellaan sit, hihii! :–) Jännää ja niin ihanaa, kohta meillä on omat kodit ja päästään vanhempien nurkista! :-D