365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

28

elokuu 2014

27

COMMENTS

INCH”

Written by , Posted in Muoti

* yhteistyössä Inch”

Tamperelaiset ja täällä suunnalla vierailevat hoi, esittelen teille Tampereen siisteimmän farkkukaupan. Se on nimeltään Inch”. Tiedättekö Kuninkaankadulla, Anttilan ja Sokoksen välisellä kävelykadulla, sen tyylikkään liiketilan toisessa kerroksessa, joka on tavallaan iso parvi ja jonka katto on yhtä suurta ikkunaa? Monelle paikka saattaa muistua mieleen entisenä Studio25:na. Sieltä löytyy nykyisin Inch”, itsenäinen farkkukauppa, jonka taustajenginä häärii samat avuliaat ja osaavat tyypit mitä Studio25:ssa hääri. Nyt farkkukauppa on ostettu itselle ja siitä on saatu tehtyä omien visioiden ja unelmien mukainen. Ja sen huomaa! 

Jos mulle oltaisiin laitettu mailia Tampereen Studio25:n puolesta, en olisi ollut näin innoissani yhteistyöstä. Kun Janniina Inchiltä laittoi mulle mailia ja totesi, että liikkeestä löytyy ihan mun näköisiä juttuja, olin aivan innoissani. Olin aiemmin selaillut Inchin valikoimaa Inchin facebookissa ja huomannut miten minimalistisia ja tyylikkäitä vaatteita ja asusteita siihen kuuluu. Vähemmän printtejä ja logoja, enemmän laatua, kauniita leikkauksia – ja tietysti kattava valikoima farkkuja. Nyt tekin pääsette virtuaaliselle vierailulle Inchiin. Kuvasin teille omia lempparijuttuja viime viikon vierailulla, joka oli mun eka kyseiseen puotiin. 

Paljon kiinnostavia merkkejä, mm. Tiger of Sweden, Samsoe & Samsoe, Minus, Minimum, Scotch&Soda, Levis, Diesel, Denham, Costo… Sellaisia vaatteita ja brändejä jotka eivät kävele vastaan kovin usein. 

Ohutolkaimisia mekkoja ja toppeja, yes please! Ruosteenvärinen toppi oli aavistuksen suuri mutta sävy oli tosi nätti. Ja toi pilkullinen mekko, ahhhh.

Ihania muhkeita ja laadukkaita neuleita ja neuletakkeja. Villatakit kantsii hommaa nyt, sitten kun tulee oikeasti kylmä ei liikkeissä oo takuulla mitään jäljellä, nimimerkillä kokemusta on. Varmaan pitäis alkaa metsästää talveksi kaulahuiviakin jo :-D Inchin valikoimissa oli ainakin Tiger of Swedenin villa(sekoite?)huiveja. 

Melkonen valikoima farkkuja! Sekä tytöille että pojille. Inchin tyttöjen asenne on se, että jokaiselle löytyy farkut – olit sitten omasta mielestäsi lyhyt tai pitkä, iso- tai pienipeppuinen, laiha tai pyöreä. Veikkaan että farkkujen osto ei ole kenenkään lempipuuhaa, mutta osaavan myyjän avulla se on huomattavasti mukavempaa. Sovittelin paritkin eri farkut ja kaikki mulle sovituskoppiin tuodut koot ja mallit miellyttivät. Oli muutenkin tosi hämmentävää kun varmaan ekaa kertaa ikinä ”täällä on ihan sun näköisiä juttuja” piti paikkansa! Kaikki Janniinan mulle sovitukseen tuomat vaatteet miellyttivät, myös ne, joita en olisi itse valinnut hyllystä. Voin siis sydämestäni suositella Inchin mukavaa henkilökuntaa, he todella osaavat hommansa. Ja varmasti löytävät sopivat farkut tyypille kuin tyypille! Mullekin löytyi sopivat. Ne myös lyhennettiin sopivan mittaisiksi. Lyhennys kuuluu aina Inchistä ostettujen farkkujen hintaan jos on tarvis. 

Huh mikä ihana ylisuuri neule! Täydellisen mittainen esim. tiukkojen pillifarkkujen kaveriksi. Mulla tulee tästä mieleen Olsenin siskokset, hattu vaan päähän ja laineilla olevat hiukset auki ja jalkaan matalat bootsit tai rouheat nilkurit.  

Scotch&Sodan nätti mekko avoimella selällä. Tätä voisi hyvin yhdistää sekä arkeen että juhlaan. 

Tämä Samsoe & Samsoen neuletakki on ihan superjännän värinen! Todellinen ice blue – melkein valkoinen mutta silti selkeän kirkkaalla vaaleansinisen sävyllä. Ei yhtään semmoinen söpö baby blue vaan kirkas kirkas sininen. Yllättävä väri, mutta sopi tosi kivasti munkin ihoa vasten. Vaaleansininen ei yleensä sovi mulle nimittäin. 

Pojillekin löytyy siistejä juttuja! Kivoja ja laadukkaita t-paitoja, kauluspaitoja, neuletakkeja ja farkkuja. Myös tarkkaan valittuja Converseja löytyy, esim. nuo kokonaan nahkaiset. 

Sain valkata itselleni pari juttua Inchiltä, tässä meitsin valinnat: pörröinen neuletakki ja pillifarkut Tiger of Swedeniltä. Tosi mun näköisiä juttuja, sellaisia joille tulee varmasti paljon käyttöä. 

Tiger of Swedenin Kelly-farkut ovat just täydelliset pillit mun makuun. Vyötärö tulee oikeasti korkealle, navan kohdalle ja matsku tuntuu tarpeeksi jämäkältä – eivät varmaan tule löystymään samalla tapaa mitä ohuemmat halpisfarkut. Ihan täydellistä, mun kaapista nimittäin puuttui mustat pillit (jollaisia kuitenkin käytän syksystä kevääseen vähintään viis kertaa viikossa), edelliset ovat miltei puhki. Mulla oli Tiger of Swedenin farkuista sellainen kuva että mun peppu ei mahtuis niihin mutta höps, olin vaan testannut jotain outoa jämäkkää pesua muutama vuosi sitten ja luovuttanut koko merkin suhteen. Näillä Kellyillä on hintaa satasen verran eivätkä littaa peppua samalla tapaa mitä Nudien High Kait mutta ovat silti sopivan jämäkät vyötärön kohdalta. 

Neuletakki on ihan täydellinen viileneviin iltoihin ja kuulin sellaista huhua, että tuo ei mene miksikään käytössä. Asia jota arvostan suuresti, ah! Toivotaan parasta, sillä pokaan tälle ahkeraa käyttöä. Lempivaate-materiaalia. 

Ootteko te jo käyneet Inchissä? Jos ette, niin käykääpä ihmeessä. Just jotain tämmöistä Tampere on vaatekauppavalikoimiinsa kaivannut! Aukioloajat ja tarkan sijainnin löydätte täältä


*translation: Inch” is the coolest denim store in town. 

Lisää luettavaa:

27 Comments

 1. J
  • ida365 ida365
 2. Janniina
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 3. Ilona
  • ida365 ida365
 4. alive
  • ida365 ida365
 5. elli
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 6. Laura
  • ida365 ida365
 7. elli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *