365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

lauantai

30

elokuu 2014

4

COMMENTS

All that glitters

Written by , Posted in Muoti

Tänään juhlitaan, serkun ja hänen tulevan vaimonsa häitä nimittäin! Kuten ylimmästä kuvasta voi päätellä, löysin itselleni häihin uuden mekon. Aikamoinen löytö muuten olikin – en olisi ostanut mitään uutta ellen olisi tehnyt näin hyvää löytöä. Paljetteja ja avoin selkä – täydellistä. Pitää pyytää siskoa nappaamaan asukuvat että voin myöhemmin esitellä mekon teille. 

Olen varmaan aiemminkin hihkunut miten siistiä musta on kun arkiset asiat suunnitellaan näteiksi. Noh, alimmassa kuvassa on nätit geelityynyt korkokenkien takaosaa varten. En ole ihan varma onko nämä ihan hirveästi nätimmät mitä sellaiset kirkkaat geelityynyt, eiväthän nämä edes näy minnekään, mutta on kivaa kun asioita tehdään vähän eri tavalla. Kukkakuosi ainakin sai minut tekemään ostopäätöksen, hah. 

Lisää luettavaa:

4 Comments

  1. Veera
    • ida365 ida365
  2. Kirsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *