kauniit lävistyskorut

lifestyle
15 kommenttia

Olen pohtinut monta kertaa, että miten voi olla niin hitsin vaikeaa löytää nättejä lävistyskoruja. Olen vinkannut kauniista tragus-koruista aiemminkin ja koska moni löytää itsenäs tuohon postaukseen googlen kautta vieläkin, ajattelin että myös tästä vinkistä voisi olla teille iloa. Etsyssä nättejä lävistyskoruja myy Bohemian Body Jewellry. Omat suosikkini:

1. Käyrä kullanvärinen nuolikoru napaan/tragukseen 7,14€ TÄÄLTÄ
2. Suora hopeanvärinen nuolikoru tragukseen/korvakoruksi 7,14€ TÄÄLTÄ * 
3. Kolmen kirkaskivisen korun setti 15,87€ TÄÄLTÄ *
4. Hamsa-käsi tragus-/helix-koru 6,35€ TÄÄLTÄ
5. Kullanväriset siipinännikorut 12,69€ TÄÄLTÄ
6. ”Helmi”nännikorut 11,11€ TÄÄLTÄ *


Postimaksuja Suomeen näyttäisi tulevan 4,76€ yhdelle tuotteelle. Kantsii kysäistä myyjältä postarit etukäteen jos tilaat useamman korun kerralla. Tuotteet tulevat jenkeistä, eli tullimaksut kantsii ottaa huomioon isompaa tilausta tehdessä. Mitäs tykkäätte? Ja hei, onko teillä suositella kivoja paikkoja lävistyskorujen ostamista varten?

Olen koettanut saada äitini tekemään mulle tragukseen ja rustoon korut kullasta tai hopeasta mutta tuollaisten kiinnityssysteemien tekeminen on pehmeistä jalometalleista ilmeisen haastavaa. Ja jos kerran ruuvaisi kultaisen pallon väärin kiinni kultaiseen tappiin, olisivat jengat samantien pilalla. Jos keksitään joku mahtava kiinnityssysteemi niin sit kyllä tahdon kullasta tehdyn helmilävistyksen mun korvaan.


* Teen Etsyn kanssa pientä yhteistyötä.
Jos ostat jonkin tuotteen postauksen linkkien kautta,
saan pienen komission myynnistä itselleni. 

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. aaaa vitsi kiitos linkkauksesta! tuntuu että varsinki napakorut on aina semmosii whitetrash-hirvityksiä että mulla on edelleen lävistäjällä laitettu koru siinä killumassa kun en oo löytäny mieleisiä.

    1. Hhahah ihana vivi! :-D jep noita on vaikee löytää, tuolla oli pari söpöö napakoruukin mun mielestä!

  2. oon miettiny nenäkorun ottoa vuosia. korukin on jo löytynyt netistä. luulen että se tulee jenkeistä tilatessa maksamaan tulleineen yli 300 dollaria :–DDD oho. ja lisäksi tarvitsen uudet silmälasit, sillä nenäni on ihmeen lyhkänen, ja rillien ja korun pitää olla just täydellisessä tasapainossa keskenään.
    katotaan saanko mä joulusesongiksi töitä.
    ja vielä pitäis lävistäjällä käyttää nenää. ainakin tulee mietittyä tarkkaan.

    timanttijutut on mun suosikkeja :–)!!

    1. Noniin!!! On hyvä harkita! Mäkin oon salaa haaveillu nenäkorusta ja sitä ennen napakorusta (:D) mutta kun nyt nenäkoru on taas niiiiiiin iso villitys niin menihän siitä itellä jo maku xD kertoo ehkä mun haaveilun vakavuudesta, hoho.

      Ja joo, tajuun kyllä, silmälasien ja korun pitää kyl olla balanssissa, i see! Asia jota en oo koskaan aatellu kun en vielä ainakaan omista laseja.

      Ja joo, timantit on munkin! Nytkin korvassa söpötimanttikukkajuttu intialaishenkeen.

      Hoho joskus kattelin muuten noita aitokultaisia nenäkoruja ja siis niille hinnat oli just tota luokkaa :—D ne oli jotai aitoja intialaisia nenäkoruja je!

  3. Musta tuntuu, että kaikkiin muihin löytyy nykyään nättejä koruja, paitsi septumiin. :-( tai saishan tähänkin tietty hienoja, mut en millään raaskis luopua milleistä hohooo.
    (Oikeastihan vihaan siis tätä korua, mikä mulla roikkuu nyt nenässä, mutta töiden ja tarjonnan kannalta se on ainoa, jota voin käyttää atm).
    Etsyäkin selailen aina välillä, mut ei löydy tarpeeks isoja hö. oon harkinnu kans, että jos vaan teettäisin oikeanlaisen sit jossain, mut jos korviskierteet vaikeita, niin uskon et septumlukitus varmaan yhtä vaikeaa puuhaa hmm!

    Tulipas nyt kauhea valitusavautuminen, HIENOJA KORUJA oli tarkoitus tähä eka kirjoittaa. :-DDD

    1. Höööh! Tuolla oli muutamia aika koristeellisia mut ei kyllä varmaan sun septumin koossa mitään, ne oli aika pikkusia kaikki vaan :—( Höööh tylsää!! Joo jotkut kierteet on kyllä haastavia, en tiiä millanen kiinnitys sun septumis esim on mutta kierteet on paha, joku lukkosysteemi ois toimivampi!

  4. Hienoja koruja. Minkä kokoista labrettia käytät traguksessa ? Olen ajatellut tilata netistä, mutta en tiedä minkä kokoisen tilaisin =)

    1. Iiks, mitähän kokoa tää ois… näköjään nää mun tapit on about 1cm pitkiä ja voisko paksuus olla 1,2mm?? Vaikee mitata!! Mutta jos normikorvikset on 0,7mm tai jotain niin on noi mun paksumpia kyllä. Mut ei yhtä paksuja mitä se lävistäjän laittama, että joko 1mm tai 1,2mm luulisin!! :-D

  5. Ei hitsit noi kultaset siipinännikorut!! Aina silloin tällöin kauniita nännikoruja nähdessä iskee mahoton nännäri-kuume, mutta ajatus nännin lävistämisestä on kyllä vielä liian hc……ehkä sit joskus kolmenkympin kriisissä repäsen XD

    1. XDD ahahahaha! paljon parempi kolmenkympin-kriisirepäsy kuin esim. skorpioni-tatuointi yläselässä xD Noi on kyllä supernätit!

  6. Uu, oon piiiitkään miettiny tragukseen korun ottamista! Valinnanvaikeuta lisää se kun on jo oikealla puolela rustossa koru, että ottasko samalla puolelle vai vasemmalle että on vähän harmonisemman näkönen, hah :D Muta ihania koruja oot löytänyt. Joskus teininä tilasin Crazy Factorylta koruja kaverin kanssa kimpassa :-)

    1. Noniiiiiin! ;-) Hahaa mulla on vasemmassa sekä rusto että tragus :-D En tiiä miks halusin samaan, mut tykkään!

  7. Voi vitsit :D Pitääkin kyylätä tarkemmalla silmällä sun kuvia josko näkis vähän niistä osviittaa miltä näyttävät samassa korvassa !