365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

24

syyskuu 2014

5

COMMENTS

PAULAN UUSI TYYLI

Written by , Posted in Ruoka

*yhteistyössä Paulig

Tämän syksyn jännittävimpiin ja mielenkiintoisimpiin projekteihin lukeutuu Pauligin #PAULANUUSITYYLI -kampanja, jossa minä ja kolme muuta bloggaajaa pääsemme luomaan ikoniselle Paulalle uutta tyyliä. Pauligin Paula on minulle tuttu vanhoista peltisistä kahvipurkeista ja tietysti olen tiennyt Paulan olevan Pauligin kahvilähettiläs, mutten ole koskaan esimerkiksi itse nähnyt Paulaa missään tilaisuudessa.

Paula on ilmestynyt kahvipurkkeihin jo vuonna 1904 mutta vasta 1950-luvulla Paula muuttui piirroshahmosta eläväksi persoonaksi. Tuolloin Paulasta tuli kansan suosikki ja monet nuoret naiset hakivat Paulan virkaan. Tällä hetkellä virassa on 18. Paula, Noora Ylikoski.

Suomalainen kahvikulttuuri on muuttunut paljon Paulan syntyajoista ja nyt käynnissä onkin Paulan uudistusprojekti, johon kuuluu olennaisena osana Paulan uusi tyyli ja sen suunnitteleminen. Meidän mukana olevien bloggaajien tehtävänä on luoda inspiraatiotaulu joka kuvastaa Paulan uutta tyyliä. Tulemme myöhemmin tekemään yhteistyötä vaatesuunnittelijaopiskelijoiden kanssa – kilpailuun mukaan valitut vaatesuunnittelua opiskelevat nuoret luovat inspiraatiomme pohjalta uuden tyylin Paulalle. Myöhemmin tänä vuonna te pääsette äänestämään mielestänne parasta tyyliä. Muut mukana olevat bloggaajat ovat upeat Laura, Kaisa ja Miisa

Siinä missä Paula oli ennen ”koko kansan Paula”, on Paula jäänyt minun sukupolvelleni jollain tapaa tuntemattomaksi. Uudistuksen myötä Paula on suomalaisen kahvikulttuurin positiivinen tutkimusmatkailija joka tietää, kokeilee ja jakaa uusimmat kahvitrendit ja on mukana siellä missä tapahtuu. Näiden ajatusten pohjalta olen alkanut luoda omaa inspiraatiotauluani, jännää!! Tarkoituksena on tietysti suunnitella jotain sellaista, joka kunnioittaa nykyistä pukua, Sääksmäen juhlapukua mutta on moderni ja  Tulette pian näkemään mitä olen saanut aikaiseksi ja millaisena 2010-luvun Paula minulle näyttäytyy, mutta sitä ennen tahdon udella – millaisena te näätte uudistuneen Paulan? Entä onko teillä Paulaan liittyviä muistoja? 

Lisätietoa #Paulanuusityyli -kampanjasta löytyy Pauligin nettisivuilta.

Lisää luettavaa:

5 Comments

    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.