365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

29

lokakuu 2014

10

COMMENTS

MORO SKY BAR TAMPERE

Written by , Posted in Lifestyle, Ravintolat Tampere, Ruoka

Käytiin eilen tsekkaamassa Tampereen uusin hotelli ja Suomen korkein asuinrakennus, uusi Solo Sokos Hotel Torni. 25-kerroksinen hotelli on ehtinyt jakaa mielipiteitä jo kauan ennen valmistumistaan mutta olen sitä mieltä, että siellä kantsii käydä sisällä kurkkimassa paikkoja jos vain kynnelle kykenee. Näkymät huoneista on huimaavat, oltiin sitten 14. tai 24. kerroksessa. Kattobaarista ja -terassista puhumattakaan! Sinne päästäkseen ei tarvitse yöpyä hotellissa, sillä ylimmässä, 25. kerroksessa on tamperelaiseen tyyliin nimetty Moro Sky Bar. Aikas hulppeaa oli: 

Joo-o, nämä lamput (tai yksinkin riittäisi alkuun) kelpuuttaisin koska tahansa mun olkkariin. 

Kyllä näissä kelpaa siemailla drinkkiä tai viiniä… Minä hölmö en tajunnut yhtään katsoa millainen hintataso tuolla yläilmoissa oli, tietääkö joku teistä? 

Samppaa ei jännittänyt yläilmoissa! :-*

Harmaa Tampere. 

Voin vain kuvitella miten siisti tuo terassi on kesällä! Siinä ei siis paikoin ole ollenkaan kattoa, joten siellä pääsee oikeasti terassitunnelmaan vaikka ollaankin perusterassia korkeammalla. Kierrettiin hotellia eilen lehdistötiedotustilaisuuden yhteydessä ja pakko sanoa, että tykkäsin eniten tästä Sky Barista sekä sisustuksen että yleistunnelman puolesta. Alakerran raflatkin tekis mieli testata jossain välissä eikä esim. sviitin ulkonäössä ollut mitään vikaa, mutta jotenkin kaikki huonekaluvalinnat puhuttelivat eniten yläilmoissa. 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa:

10 Comments

    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *