365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

30

lokakuu 2014

18

COMMENTS

Sometimes I can’t believe it, I’m movin’ past the feeling

Written by , Posted in Muoti

Treffasin tänään Maj:ta ja Samuelia asukuvailun ja take away -lounaan merkeissä ja kerrankin meitä suosi ihana auringonpaiste! Tosi usein nimittäin sataa kaatamalla tai on ihan harmaata kun me ollaan sovittu asukuvaustreffit. Auringonpaisteesta huolimatta oli kyllä ihan törkeän kylmä, huh! :D Mitenhän mä tuun pärjään pakkasella kun mulla on vain yksi vähän paksumpi takki?! Pitäisköhän sijottaa johonkin kunnon untuvatakkiin? 

Näistä tuli musta superkivat kuvat, kiitos Maj! Tyyppi kyllä osaa kuvata mun asut, tunnen oloni lähes poikkeuksetta luontevaksi kameran edessä ja jos mulla on vaikka jalka tai vaate hassusti, hoksaa Maj kertoa ja ohjeistaa muutenkin. Tiesittekö että Maj kuvaa Mammatyylit-palstalleen tyylikkäitä äitejä lapsineen? Tiedän että munkin ystävistä ja tutuista (joista ehkä osa myöskin lukee tätä tekstiä nyt ;-D) löytyy ihania tyylikkäitä äitejä, joten ottakaas Maj:hin yhteyttä jos kiinnostais päästä kuvattavaksi! 

Mutta takas vielä tuohon asuun – niin perusmeitsi, kokomustissa taas kerran. Tuo hame on aika uusi, löysin sen kirpparilta kirpaisevan kalliiseen 0,75€ hintaan. Joku tyyppi halus selkeästi päästä eroon itselleen turhista vaatteista kun jo valmiiksi halvoista hinnoista sai puolet pois. Paita on mulle se ”the perfect t-shirt”. Se on Acnen ja se on pellavaa. Ostohinta tuntui kalliilta koska hei, sehän on perus t-paita, mutta jokainen täydellisen t-paidan omistanut tietää miten vaikeaa sellaisia on löytää. Ja tämä on kestänyt hyvin pesua ja pellava on matskuna mahtava, joten kannatti panostaa. Pilkkusukkikset H&M, kiiltonahka läskipohjat Vagabondin, mokkanahkalaukku Asokselta ajat sitten ja takki pari vuotta sitten Lindexistä. 

Lisää luettavaa:

18 Comments

    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
  1. taina
  2. Eve

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *