365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

31

lokakuu 2014

6

COMMENTS

Olo urban spa

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Olen päässyt testaamaan monia kauneushoitoloita ja kasvohoitoja elämäni aikana, sekä blogin kautta että oman kiinnostukseni takia ja täytyy sanoa, että viime viikolla kävin yhdessä elämäni parhaista kasvohoidoista. Olo Urban Span Johanna ja Laura kutsuivat mut tutustumaan ihanaan hoitolaansa ja innostuin, kun heidän valikoimistaan löytyi luonnonkosmetiikalla toteutettava kasvohoito. Olo Urban Spassa on Comfort Zonen ihonhoitolinjat käytössä ja yksi linjoista on ecocert-sertifioitu Sacred Nature.

Kaunis hoitola sijaitsee Rautatienkadulla. Samasta hoitolasta saa kasvohoitojen lisäksi meikkipalvelut, ripsenpidennykset, sokeroinnit, kestolakkaukset, rakennekynnet ja vartalohoidot. Mutta nyt takaisin siihen kasvohoitoon –  miksi se oli yksi elämäni parhaista

Hoito tehdään rauhallisessa ja hämärässä hoitohuoneessa. Olo Urban Span Johanna teki mulle ihanan kosteuttavan kasvohoidon ja koska lähtökohdat – kaunis hoitola, mukava kosmetologi, luonnonkosmetiikkasarja – olivat kunnossa, saatoin keskittyä olennaiseen, siihen itse hoitoon. Se oli taivaallinen! Kerrankin musta tuntui että hoito tehtiin kunnolla, tarpeeksi voimakkain ottein. En tarkoita voimakkailla otteilla todellakaan mitään kovakouraista kohtelua, vaan sellaista määrätietoista ja todella rentouttavaa kasvohoitoa. Oli kyse kasvohoidosta tai hieronnasta, en kaipaa mitään kevyttä silittelyä vaan kunnollista rentouttavaa hoitoa. Minusta on aivan ihanaa kun kasvohierontakin tehdään niin, että tuntuu että veri lähtee kiertämään ja lihakset rentoutuvat. Kasvohierontaan kuului myös rentouttava decolte- ja hartiahieronta, vitsit, meinasin nukahtaa sen jälkeen kasvonaamion vaikuttaessa ihollani. Tuntui että iho hehkui monta päivää hoidon jälkeen ja vaikka mulle ei tehty mekaanista puhdistusta iholle, oli iho selkeästi rauhoittuneempi ja tasaisemman värinen mitä ennen hoitoa.

Oli myös mahtavaa jutella Johannan kanssa kosmetiikasta ja ihonhoidosta. Sain pari fiksua kotihoitovinkkiä ja musta oli mahtavaa, että sekä Johanna että Laura tietävät molemmat omasta kokemuksestaan, että ihon hyvinvointi lähtee sisältä. Työni puolesta tiedän aika paljon luonnonkosmetiikasta, joten oli mahtavaa kun sai sellaisia vinkkejä, jotka menivät yksyhteen oman tietämyksen kanssa. Joskus kauneushoitoloissa käydessä tuntuu että kosmetologi koettaa myydä mukaan ihan mitä tahansa, nyt tuntui että sain oikeasti minun iholleni tarkoitettuja vinkkejä. 

Kasvohoito kesti 60min ja se maksaa normaalisti 85€. Saatte tuosta hinnasta ja kaikista muistakin hoitolan palveluista -10% alennusta marraskuun loppuun kun kerrotte lukeneenne alennuksesta täältä ;-) Lisätietoja ja hinnastot löydätte täältä. 

Sain testiin Sacred Naturen päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen ja olen tykännyt kummastakin kovasti. Näissä purkeissa on pakkaussuunnittelukin kohdillaan – puiset korkit ja nätit vaaleat purnukat ilahduttavat kylppärin hyllyllä. Ihanat hemmotteluhoidot ovat muuten loistavia lahjoja, nyt joulun ja isänpäivän lähestyessä. Minä ainakin arvostan tämmöstä lahjaa todella korkealle esineiden sijaan. Onkos kukaan teistä käynyt Olo Urban Spassa? :-) 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa:

6 Comments

  1. Janniina
    • ida365 ida365
  2. Iduska
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *