365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

13

marraskuu 2014

22

COMMENTS

Pikkujoulumeikki + Zuiin kuultopuna

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Kesällä mun laukussa kulkee mukana oranssi huulipuna, syksyisin innostun viininpunaisista ja tummista punista ja juuri nyt tekee mieli käyttää vain kirkkaanpunaista. Yksi vanhoista suosikeistani on Yves Rocherin kirkkaanpunainen huulipuna, mutta koska se ei ole kovin kosteuttava, on kylmillä keleillä fiksumpaa käyttää luonnonkosmetiikkaa, joka on yleisesti ottaen taviskosmetiikkaa hoitavampaa ja kosteuttavampaa. Mun huulet kuivuu talvella varsinkin alkuun enemmän mitä muulloin ja siksi on fiksua käyttää sellaisia huulipunia jotka tuovat värin lisäksi kosteutusta huulille. Huulipunakin näyttää nätimmältä tasaisilla huulilla. 

Talven kaunein huulipuna on Zuiin uutuus sävyssä Fire. Nämä uudet ohkaiset sheer stickit ovat Zuiin normihuulipunia kevyempiä ja kosteuttavampia ja ohuen muotonsa ansiosta huulipuna on helppo levittää nopeasti. Tämä Fire-sävy on täydellinen punainen – taittaa sopivasti siniseen olematta tosi kylmä. Zuiita saa Tampereella Lumosta ja netistä esim. Greenlipsiltä.

 

Tuo mun selästä avoin paljettitoppi suorastaan huutaa päästä pikkujouluihin – ja juuri tuon punaisen huulipunan parina! Ehkäpä pistän tuon päälleni tänään kun mun luokse tulee kivoimmat Muotikirppis-tytöt – varmaan suunnitellaan vähän tulevaa (meidän opinnot alkaa kohta olla ohi), hengaillaan, opetellaan drinkkien tekoa ja napostellaan herkkuja. Ai että! Vähän niin kuin tuparit, pikkujoulut ja tyttöjen ilta samassa paketissa, hihii. (◕ฺ‿◕ฺ✿ฺ)


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa:

22 Comments

 1. Maj
 2. sohvi
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 3. milli
 4. Hanna
 5. Maria
 6. Maria
 7. Maiju
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *