365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

8

tammikuu 2015

13

COMMENTS

Niin noloa. Niin totta.

Written by , Posted in Lifestyle

JES, mä oon päässyt vauhtiin lukemisen suhteen! David Nichollsin ”Kaikki peliin” oli niin helppoa ja soljuvaa tekstiä, että tämän luki parissa illassa ilman sen suurempia ponnisteluja. Voi luoja, miten valtavia myötähäpeän tunteita tämä kirja onnistui herättämään. Heitin sen spontaanisti pari kertaa käsistäni, kun tilanne tarinassa äityi käsinkosketeltavan noloksi ja hirveäksi. Ja sitäkin useammin teki mieli parkaista ääneen EIIIII. Loppua kohden jännitys tiivistyi niin, että oli pakko pitää taukoa, kun en kestänyt miten kamalan noloa kaikki oli. Huhhhuh. Suosittelen kevyeksi lukemiseksi, ihan mainio kirja, vaikkei mitenkään tajunnanräjäyttävä tai superoivaltava, mutta välillä kirjojen ei tarvitse sitä ollakaan. Melkein kuin olisi katsonut hulvattoman noloa tv-sarjaa aivojen nollaamiseksi. 

Leivoin yks ilta banaanikanelikookos-pikkuleipiä. Ohje on maailman helpoin; muussaa kypsä banaani mössöksi haarukalla, lisää sekaan reilu kourallinen kookoshiutaleita (niin että massasta tulee vähän kiinteämpää) ja lisää joukkoon reilusti kanelia. Ohje on kauniimpaakin kauniimmalta Vanelja-sivustolta. Koska mun massa ei meinannut olla tarpeeksi kiinteää (kurkkaa videolta koostumus), lisäsin joukkoon mantelilastuja. Ihan hyviä, banaanin koostumus paistettuna ilman jauhoja on jännän kiinteänpehmeä. Nämä on mulle hyvä resepti akuuttiin makeanhimoon, hohoo. Olen yksinkertaisten reseptien fani. 

Ostin sitten aika extempore itselleni jumppa- ja salikortin. Kävi aika hassu juttu; mun työkaveri laittoi mulle vahingossa fb:ssä linkin salikortti-tarjoukseen (entä jos se ei ollutkaan vahinko?! vaan joku vihje!? :-D) joka oli ihan älyttömän hyvä. Ostin sitten samantien jumppakortin itselleni. Ja uudet salitossut…… mut hei, ne olivat alessa, maksoivat 20€ ja ovat älyttömän söpöt. Niin ja mun edelliset on ostettu kasilla eli tyyliin 2006 ja ne on rumat ja aikansa eläneet. Melkoinen löytö – en todellakaan ole mikään hifistelijä mitä tulee jumppa- tai joogakuteisiin, joten parinkympin kengät on mulle just passelit. 

Erään illan iltapala. Mulla on välillä ihan käsittämättömiä mielitekoja jotka sit on pakko toteuttaa kerralla, sopivat yhteen tai eivät. Tällä kertaa kummallinen kombo oli salaatti briellä ja jalapeno-oliiveilla. Hahaha, gourmet. En mä voi olla ainoa, joka syö outoja komboja (raskaus-vitsit ja muut voitte jättää väliin, mutta taidan tietää mitä niillä himoilla tarkoitetaan)?? 

Tilasin itselleni hetki ennen joulua uuden kangaskassin. Kaikki mun hienot kangaskassit on sottasia tai muuten pilalla, joten en voinut vastustaa kiusausta kun spottasin Katjan nätit printtikassit hänen blogistaan.  Just sopivan yksinkertainen, mutta silti kiinnostava kuosi. Näitä on kuulemma vielä muutamia jäljellä, joten jos tahdotte tilata samanlaisen itsellenne hintaan 15€+postarit, niin pistäkää Katjalle mailia osoitteeseen katjakultainen (at) hotmail.com ^__^

Lisää luettavaa:

13 Comments

  • ida365 ida365
 1. Eppu
  • ida365 ida365
 2. Noonia
  • ida365 ida365
 3. Karpalo
  • ida365 ida365
 4. Noonia
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *