365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

30

tammikuu 2015

14

COMMENTS

Vaikeena

Written by , Posted in Muoti

Näitä kuvia ottaessa oli niiiiin vaikee olo. Liikaa ja samalla liian vähän vaatetta, hiukset naamalla ja mutkalla huivin alla, huivi huonosti ja laukku tippumassa olalta, kengissä liikaa tilaa kun en tajunnut laittaa paksumpia sukkia. Hohhhoi. Joskus vaan tietää ettei kuvat onnistu ja ettei näytä niissä hyvältä ja tämä niin oli yksi sellaisista tilanteista. Talvella vaan ei hirveän kauaa huvita poseerata tai kuvata, joten jos blogiin haluaa päivitellä asukuvia, on oltava aika tehokas ja samalla tyydyttävä ei-niin-mainioisiin ilmeisiin. Ystäväni mies on myös ehdottanut, että voishan sitä mennä vaikka mallikurssille niin oppisi sitten poseeraamaan sen kameran edessä….. :—D Se on ihan hyvä pointti, vika ei useinkaan ole kuvaajassa. 

 coat – Lindex, scarf – Maison Scotch / Inch”, leather bag – Asos,
 pullover – Denham / Inch”, leggings – Only / 2nd hand, boots – River Island 

Vähän vaikeena, mutta asusta tykkään. Tein Inchistä ihan mielettömän hyvän löydön; tuo villahuivi oli alennuksessa puoleen hintaan ja maksoi vain kolmekymppiä! Ilahduttaa, että huivi on tehty Italiassa ja on ihan megalämmin; pinta on huovutettu, joten se suojaa tavalliseen tapaan neulottua huivia paremmin kylmältä viimalta. Ja kaiken lisäksi huivi on niin muhkea ja iso, että pahimmalla myräkällä sen saa vedettyä pään yli hupuksikin. Rakastan tuollaisia isoja huiveja, niitä ei turhan usein osu kohdalle. Ja jos osuu, niin harvemmin luonnonmateriaaleista valmistettuna. 

Lisää luettavaa:

14 Comments

  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 1. Miukki
  • ida365 ida365
 2. llaura
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 3. Nanni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *