365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

lauantai

31

tammikuu 2015

12

COMMENTS

Ruokaa, viiniä & leidejä

Written by , Posted in Ruoka

Viime viikolla mun luokse tuli pari leidiä viettämään iltaa. Taidettiin just aloittaa uusi perinne; ruokaa, viiniä ja leidejä, ai että! Meillä riitti höpistävää moneksi tunniksi ja mikäs sen kivempaa, kuin höpötellä herkullisen ruuan äärellä. Minä vastasin suolaisesta puolesta bravuurillani ja raikkaalla salaatilla, Roosa oli leiponut törkeän hyvän kinuskipäärynäkakun (jonka reseptin löydätte tästä superkauniista blogista) ja Annukka toi lemppariviininsä. 

Puhuttiin joskus kavereiden kanssa omista bravuureista joihin yksi (alalle koulutettu henkilö) tokaisi, että vain huonoilla kokeilla on bravuureja :-D Jahas, ehkäpä? Myönnän auliisti, että kasvispiirakat erilaisilla twisteillä on mun suosikkitarjottavaa, koska en tiedä ketään jolle kasvispiiras ei maistuisi ja sen valmistus onnistuu helposti lähikaupasta haetuilla raaka-aineilla.  Utelen; onko teillä bravuureja? Jotain tarjottavaa, mikä onnistuu aina? Voisin matkia teitä ja kokeilla jotain uutta seuraavalla kerralla! 

Lisää luettavaa:

12 Comments

  1. Enn
  2. Liina
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
  3. Karpalo
    • ida365 ida365
  4. Henna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *