365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

23

helmikuu 2015

9

COMMENTS

Tampere-viikonloppu

Written by , Posted in Lifestyle

Huh miten mainio viikonloppu takana! Superhyvä fiilis siitä, että kaikki tuntuivat viihtyvän mainiosti ja että toisaalta keskenään niin erilaiset tyypit tulivat niin hyvin juttuun. Mutta ihmekö tuo, kun kutsuttiin paikalle niin hyviä tyyppejä. Tämmöisiä old skool -blogimiittejä pitäisi järjestää lisää ja vitsit oliskin mahtavaa päästä muiden bloggaajaystävien kotipaikkakunnille visiitille samaan tyyliin.

Harmaa Tampere näytti yläilmoista aika kivalta, kaikesta tuosta harmaudesta huolimatta. Sokos Hotel Ilves tarjosi meille upeat puitteet yöpymiseen ja sunnuntaiaamun Olympus-workshoppiin, mutta siitä lisää myöhemmin. Veeran järjestämä koulutus oli hyödyllinen; vaikka olen käyttänyt Olympuksen kameroita useita vuosia, opin vaikka mitä uutta! Ja koska mulla on kaveripiirissä monta Olympus-tyttöä, ajattelin, että olisi varmaan ihan hyödyllistä jakaa vinkit blogissakin.

Jännittyneet järkkääjät, iiks! 

Haluttiin järkätä meidän bloggaajakamuille ihana goodiebag kotiinviemisiksi ja painotettiin hemmottelujuttuihin. Ei mitään turhaa krääsää toimi kriteerinä nro 1, heti perässä eettisyys ja ekologisuus. Voittekin arvata että goodiebag on täynnä omia lemppareita niin teen, juomien, raakasuklaan kuin luonnonkosmetiikankin osalta ♥__♥ Kassi on Uhana Designin uutuus, Vuoret-kassi löytyy jo mm. Weecosilta

Hotellin väki toivotti meidät tervetulleeksi melko fiinisti, ai että.

Nämä kuvat ovat mainiota jatkoa Henriikan ”Kun kamera ei rakasta” -postauksille…. Ei nyt ihan mennyt nappiin meidän yhteiskuvat, mutta ei se mitään, ehkä fiilis silti välittyy. 

 

Käytiin vierailemassa mun ja Maj:n lempiputiikeissa ja ravintoloissa, yksi putiikeista oli Design Boulevard. Sattuipa kivasti, että samaan aikaan siellä oli Hanna-Riikka Heikkilän näyttelyn avajaiset ja pääsimme jututtamaan taiteilijaa itseäänkin. Sävyt näissä tämän kuvan tauluissa on upeat. Löysin jotain pientä itsellenikin, kotitoimistoon nimittäin. 

Uhanan uunituore kassi korkattuna käyttöön! 

Ai vitsit, tuntui kuin olisi ollut lomalla omassa kotikaupungissaan. Vaikka kaikki meidän kierroksen kohteet olivatkin omia suosikkeja, oli ihana lomafiilis tuossa porukassa. Nauroin vatsalihakseni helliksi ja nukuin niiiin makeasti hotellin lakanoissa. Yhdessä päivässä ei lopulta ehdi kovin moneen paikkaan ja Tampereellakin on vaikka mitä helmiä, jotka esitellä. Joten uutta suunnittelemaan; sitä ennen kerron vielä missä kaikkialla käytiin – osa paikoista oli uusia myös joukkomme tamperelaisille ;–) 

Lisää luettavaa:

9 Comments

    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *