365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

6

maaliskuu 2015

14

COMMENTS

Yoogaia nettijoogasali on kiireisen pelastus

Written by , Posted in Hyvinvointi

* Yhteistyössä Suomen Blogimedia & Yoogaia

Kuten aiemmin kerroin, on alkukevät ollut melkoista rumbaa; töitä töiden perään ja kalenteri täynnä aikatauluja. Ei kannata ymmärtää väärin, olen nauttinut kaikesta kiireestä kovasti, mutta tiukat aikataulut tekevät monista asioista vaikeita: en esimerkiksi muista koska olisin käynyt ostamassa ruokaa jostain muualta kuin pienestä lähikaupastani tai koska olisin viimeksi ehtinyt ohjatulle jumppatunnille. Mun joogakortti loppui tammikuun lopulla enkä silloin raaskinut ostaa uutta, sillä olin juuri ostanut kuntosali- ja ryhmäliikuntajäsenyyden. Niinpä jooga jäi omatoimisia iltavenyttelyitä lukuunottamatta helmikuulta lähes kokonaan, vaikka jooga onkin mulle mun lempparitapa rauhoittua ja liikkua. Helmikuun lopulla mua kysyttiin mukaan nettijoogasali Yoogaian yhteistyöhön ja lähdin innoissani testaamaan kotijoogailua ja ihastuin. Joogaa just silloin kuin mulle sopii? Vartin tehovenyttelyitä? Rentoutumisharjoituksia? Pilatesta? Kotona? Täydellistä. 

Yoogaian idea on loistava: joogaa voi harrastaa kotoa käsin just silloin kuin sopii katselemalla nettijoogasalin tallenteita tai osallistumalla ohjatulle tunnille livenä oman webkameran kautta. Tunnin vetäjä näkee sinut ja muut webkameran avulla livetunnille osallistuvat, mutta osallistujat eivät näe toisiaan. Ohjaaja voi näin antaa henkilökohtaista opastusta osallistujille – ja jos ujostuttaa, voi oman kameran pitää myös suljettuna. Yoogaia toimii parhaiten Chrome-selaimella ja paikka tunnille varataan etukäteen, vaikka vaaraa siitä, ettet mahtuisi mukaan, ei ole. 

Kotijoogaa varten tarvitsee jonkin rauhallisen kohdan kotoa, missä mahtuu joogaamaan, sekä joogamaton. Tuntien vaatimustaso on merkattu selkeästi ja monet tunnit sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille joogaajille. Tasovaatimuksia voi helposti selvitellä tallenteiden kautta ennen livetunnille osallistumista. :-) Lisäksi tunteja on sekä suomeksi että englanniksi.

Minusta on superkätevää, että voin valita tallenteen myös sen keston perusteella; joskus tekee mieli venytellä tai joogata ennen nukkumaanmenoa, mutta aikaa ei ole puoltatuntia pidempään. Tällöin ei tulisi mieleenikään lähteä joogasalille, vaan tehdä harjoitus kotona. Vaikka tykkään todella paljon käydä joogaamassa oikealla tunnilla joogasalilla, tuo nettijoogailu hyvän lisän mun kiireiseen arkeen. Tietokoneella useita tunteja päivässä viettävänä arvostan myös lyhkäisiä niska-hartia-jumppia ja venyttelyitä. 

Yoogaia tarjoaa koodilla ”IDA2015” kahden viikon ilmaisen tutustumisjakson; Yoogaian nettisivujen kautta uudet käyttäjät saavat automaattisesti ilmaisen tutustumisviikon, joten tuolla koodilla sen saa tuplattua kahteen viikkoon. Suosittelen kokeilemaan! :-) Kokeilujakso ei sido mihinkään, mutta jos innostut, ei jäsenyys ole kallis; kuukauden nettijoogailu maksaa 20€ ja vuoden jäsenyys 180€, eli vähän vähemmän mitä kahden kuukauden jäsenyys omalle fyysiselle joogasalilleni.  Rekisteröidy TÄÄLLÄ

Lisäksi tässä on hauska hyväntekeväisyysnäkökulma; Yoogaia tekee yhteistyötä Planin ”Because I’m a Girl” –kampanjan kanssa koko maaliskuun ajan. Jokaisesta uudesta rekisteröitymisestä Yoogaia lahjoittaa euron kehitysmaiden tyttöjen koulutukseen.

Ps. Tsihii, blogissa on nyt uusi tägi, ”wellness”. En ole koskaan kokenut että haluaisin kirjoittaa liikuntajuttuja blogiini, mutta silloin tällöin postauksen sisällöt liittyvät niin vahvasti hyvinvointiin että onhan niille oma tägi oltava. Sieltä löytyy siis jatkossa kaikki sen kategorian alle sopiva! 

Lisää luettavaa:

14 Comments

  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 1. Anni
  • ida365 ida365
 2. Mikko
  • ida365 ida365
 3. Janniina
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *