365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

20

maaliskuu 2015

16

COMMENTS

Mummulaukku mukana matkassa

Written by , Posted in Muoti

Olen vähän kateellinen niille, jotka uskaltavat jo viilettää kevättakeissaan ympäri kyliä. Samalla oon ihan varma, että oikeasti niiden tyyppien on pakko olla kylmissään kaikilla varjoisilla kadunpätkillä ja iltaisin tuossa kevätviimassa. Tyydyn siis vielä talvitakkiin, mutta kevät on selkeästi täällä kun päässä on hattu jonka perään joutuu välillä juoksemaan tuulen lennätettyä se pois päästä ja jalassa kevätkengät, jotka tekevät askeleesta kevyemmän. Vaikka Martensenit ovatkin parhaat talvikengät, en kyllä halua nähdä niitä ennen ensi marraskuuta…….

Vintage & second hand -liike Yesterdaysta monta vuotta sitten ostettu mummulaukku palvelee uskollisesti viikonloppureissulaukkuna; sinne mahtuu just sopivasti parin yön reissukamppeet. Olen käyttänyt laukun suutarilla jo kahdesti. Ekalla kerralla vaihdettiin laukun kahvat ja tokalla nuo kiinnikkeet, joissa kahvat ovat kiinni. Tekonahka oli hapertunut halki, mutta nykyisille nahkaisille korvaajille ennustan pitkää elinikää. Tykkään tuosta laukusta ihan tosi paljon.

coat – Lindex • hat – Topshop • scarf – Weekday 
leather bag – Asos • Boots – Vagabond • earrings – Poola Kataryna
doctor bag – Vintage store Yesterday

Ja hei huhhuh, olipa hyvä reissu Helsinkiin. Say Lou Lou oli ihana, niin hullun lahjakkaita naisia, en kestä että ne on mun ikäisiä… Jotenkin myös kaikesta kooliudestaan huolimatta helpostilähestyttävän oloisia ja aitoja. Ja keikkaseura oli ihan mahdottoman mainiota; Paju, Veera ja Linda, sekä ainakin Tiiku, Aura ja Maria, oli kiva moikata!! Eilen oli vähän väsynyt fiilis, että kiitos vaan karaokeseurasta, hohoo (◑‿◐)

Lisää luettavaa:

16 Comments

  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 1. Nina
  • ida365 ida365
 2. jenni
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 3. oihui

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *