365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

27

huhtikuu 2015

6

COMMENTS

Victoria’s Secretin body misteille korvaaja

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Hu0ooomenta! Terkkuja Helsingistä, viikonloppu hurahti nopeasti Luonnonkaunis-messuilla. Oli ihan supermukavaa; nuo messut ovat ehdottomasti kiinnostavin luonnonkosmetiikkatapahtuma Suomessa. Toivottavasti saataisiin jokin vastaava tapahtuma myös Tampereelle – veikkaan että sille olisi kysyntää täälläkin. En ole nimittäin itse käynyt koskaan kuluttajana noilla kyseisillä messuilla, juurikin siksi että ne ovat Helsingissä.

Tämä tuliainen ei ole messuilta, mutta olen jemmannut sen esittelyä. Sain viime viikolla tietää että sitä löytyy jo Biodellyn valikoimista, joten enää ei tarvitse jemmailla! 

Olen nimittäin löytänyt korvaajan Victoria’s Secretin Body Misteille! Tykkään noista (vähän ällömakeistakin) tuoksuista, ne on kivan kevyitä esim. kesäkäytössä, mutta luonnollisista tuoksuista ne ovat aika kaukana. Vaikka käytänkin 90% pelkkää luonnonkosmetiikkaa, on käytössäni silti ihan tavallisia hajuvesiä. Moni luonnonokosmetiikkaan siirtynyt sanoo, että synteettisistä tuoksuista alkaa haistaa eri tavalla sen, että ne eivät ole aitoja. Kai nenä harjaantuu luonnollisiin tuoksuihin siirryttäessä niin, että synteettiset tuoksut eivät enää miellytä samalla tapaa. 

Mutta nyt siihen korvaajaan; Acorellen Beach Water Bodymist. Tässä on täydellinen kesätuoksu.

Vitsit miten ihana, kesäinen tuoksu. Tässä on ainakin vaniljaa, greippiä, appelsiinia ja sitruunaa. Ihan täydellinen suihkittavaksi kesäiholle; ei tahmaa eikä sisällä mitään synteettistä huttua, jonka vuoksi tätä voi huoletta käyttää myös auringossa oleillessa – ei siis pelkoa pigmenttimuutoksista, joita synteettinen kosmetiikka, ja myös tuoksut, voivat iholle aiheuttaa auringossa. CosmeBio- ja NSF-sertifioitu ja 100% luonnollinen ja 78% luomu. Löytyy Biodellyltä hintaan 19,90€. Aivan järkyttävän ihana! Tätä kehui useampikin tuolla messuilla, ainakin pari tuttuani kävi tämän itselleen myös ostamassa. Sain omani testiin blogin kautta maahantuojalta. Olen viime aikoina käyttänyt paljon muitakin Acorellen tuoksuja, joten näistä lisää myöhemmin :-) 

Lisää luettavaa:

6 Comments

  1. Alma
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
  2. Mari T.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *