365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

4

toukokuu 2015

14

COMMENTS

pitkä bomber + hopeahame

Written by , Posted in Muoti

skirt – Choies (gifted), wool pullover – H&M, long bomber – Gina Tricot
boots – Vagabond, hat – Topshop, earrings – Poola Kataryna 

Vitsit täällä on ollut keväistä tänään! <3 __ <3 Hain polkupyörän kotikotoa jossa se on ollut talviteloilla ja tuumin että pitää kyllä polkaista takaisin parin päivän päästä – äiti nimittäin vinkkas että nokkosta olis kotikotona jo poimittavaksi asti, ihanaa! Nokkosletut on kevään paras villiyrttiruoka ja jos nokkosia alkaa olla jo nyt, niin jes! Ryöppäyksen kautta pakkaseen talteen vaan. 

Mutta huh, mitäs muuta. Soittelin ystävän kanssa parin tunnin puhelun juuri ja tuntuu että olen sen jäljiltä aika sanaton. Ei ollut kamalasti mitään juorujakaan kerrottavana. Taidan suosiolla jättää jorinat tältä kerralta tähän ja alottaa Muotikirppiksellä myytävien vaatteiden hinnoittelun jotain sarjaa samalla vahdaten. Ihanaa, niin rentoa kun ei tarvitse enää miettiä sitä oppariakaan, jes! 

Lisää luettavaa:

14 Comments

 1. Sofia
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 2. Mia
  • ida365 ida365
 3. jenni
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *