365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

21

toukokuu 2015

6

COMMENTS

Woodah Hostel Kööpenhamina

Written by , Posted in Lifestyle, Matkailu

Hitsit, en koskaan muistanut vinkata teille söpöstä Woodahista, jossa yövyimme Alisan kanssa Kööpenhaminan reissullamme. Olimme matkaa varatessa melko varmoja, että vuokraamme kämpän airbnb:n kautta, mutta yhtäkkiä olimmekin varanneet hostellin. Hups! :-D 

Woodahin sijainti on loistava; noin 10 minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemasta ja keskustasta, lähellä satamaa ja ”meatpacking districtiä”, lähellä Fredriksbergiä ja kävelymatkan päässä Nørrebrohon. Aikalailla kaiken keskellä siis. Esimerkiksi aiemmin hehkuttamani NEIGHBOURHOOD sijaitsee ihan nurkan takana. Hostellia vastapäätä löytyy legendaarinen (hahaa, en ole varmaan koskaan aiemmin käyttänyt tuota sanaa tosissani) Mikkeller

Woodah erottuu muista hostelleista symppiksellä ilmapiirillä ja aamujoogamahdollisuudella. Hostelli tarjoaa ilmaista aamupalaa, johon kuuluu itsetehtyjä sämpylöitä, jugurttia, mysliä, hedelmäviipaleita sekä kahvia ja teetä. Ei mikään luksusaamupala, mutta sellainen, jonka mielellään nauttii jos on matkalla jonnekin pidemmälle tai etenkin jos on budjettimatkalla. TAI jos on samanlainen kuin minä, että alkaa välittömästi kiukuttaa jos ei saa aamupalaa ja -kahvia. Vastaanoton kahvilasta saa ostettua myös juomia ja pieniä syömisiä myös myöhemmin päivän aikana. 

Nukuimme dormissa, jossa oli ehkä n. kymmenen hengen punkat. Tuommoisissa somissa omissa kopperoissamme, jossa sai sitä kaivattua yksityisyyttäkin. Tuntui, että kaikki kunnioittivat tosi paljon muita hostellissa majailevia, eikä tuo todellakaan ollut mikään bailuhostelli, joten eka kertani hostellissa oli varsin positiivinen. Jokaisen vuodepaikan alla oli matkalaukulle varattu lukollinen säilytystila ja pyyhkeen sai vuokrattua parilla eurolla koko yöpymisajaksi, petivaatteet kuuluivat hintaan. Noissa söpöissä sänkykoloissa (joiden takia Woodahista alunalkaen innostuttiinkin) oli jokaisella oma lukuvalo ja pistokerasiat puhelimen latausta varten.

Meille meinas käydä köpelösti yhtenä iltana, kun olimme syömässä Motherissa. Kello lähestyi kymmentä emmekä me olleet tajunneet ottaa hostellilta avainta mukaan; se pitää pyytää erikseen ja sen saa panttia vastaan. Iltakymmenen jälkeen ovi menee lukkoon ja vastaanotto kiinni, joten on täysin tuurista kiinni, onko kukaan muu hostellivieras avaamassa sulle ovea. Tuo oli niin pieni ja rauhallinen paikka, että olisi voinut käydä niinkin, että jää lukkojen taakse, hoh. Onneksi ei kummiskaan.

Pieni ja sympaattinen hostelli! Yöpyminen maksoi henkilöltä 120€ neljältä yöltä ja siihen päälle parin euron pyyhevuokra jos ei jaksa omaa roudata. Suosittelen :-)


Woodah Hostel 

Abel Cathrines gade 1-3
1654 Cph Vesterbro
Denmark

Lisää luettavaa:

6 Comments

    • ida365 ida365
  1. Iida
  2. Jemina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *