365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

25

toukokuu 2015

19

COMMENTS

baby love

Written by , Posted in Muoti

IDA HANHINIEMI

kuvat: Linda 

Viime viikonloppuna matkasin Lindan luo Pietarsaareen. Uskomatonta, etten ollut aiemmin käynyt siellä. Oli ihana vierailla toisen omassa kodissa ja fiilistellä miten lindamaista siellä oli. Keksittiin myös mulle uusi postaussarja blogiin; en malta odottaa että pääsen toteuttamaan ekan osan, oon melko varma että te tykkäätte! 

Lindalla on kreisin värinen seinä kodissaan; ilta-aikaan täydellinen kuvausseinä. Tykkään näistä kuvista kovasti ja asusta samaten. Mietin ihan älyttömän kauan tuon bodyn ostoa, jostain viime kesästä saakka. Koon lisäksi mikään muu ei mietityttänyt, mutta American Apparelin oudot koot tuntien pohdin kauan. Sitten raitabody tuli aleen puoleen hintaan ja päätin laittaa tilauksen vetämään samantien. Noh, ei ollut ihan niin helppo juttu, kuin luulisi. Ensin mun kortti ei mennyt läpi, sitten body loppui oikeassa koossa sillä aikaa kun näpytin osoitetietojani. Hohhhoi. Olin halunnut tuon bodyn niin kauan, että tilasin sen sitten eri värisenä mitä alunperin ajattelin ja täyshintaisena, vaikka ärsytti että puoleen  hintaan ollut body meni nenäni edestä. Jotain hyvääkin koko sähellyksessä: tilaamani koko on täydellinen ja tämä sävy-yhdistelmä parempi kuin se, mitä alunperin ajattelin. 

Hame on kirppislöytö, korvikset Poola Katarynan. Noista korviksista on tullut mun vakkarit, sekä mustina että nudeina. Ihan parhaat! Ja päässä soi eilen linkkaamani Baby Love, ai että. Parasta musiikkia juostessa, pyöräillessä, siivotessa ja kotona hengaillessa. 

Lisää luettavaa:

19 Comments

    • ida365 ida365
  1. huldamaria
  2. oonaea
  3. ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *