365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

21

kesäkuu 2015

6

COMMENTS

sunnuntai

Written by , Posted in Muoti

Ah vitsit, tuntuu ihan että olisin ollut pidempäänkin lomalla! Juhannus pyhineen tuli kyllä niin tarpeeseen. Olen ehtinyt levätä kunnolla ja hengailla hyvässä seurassa, herkutella grilliruualla ja juoda skumppaa. Lukea kirjaa, käydä salilla, katsoa netflixiä ja kirjoittaa kirjettä. Kaiken keveyden vastapainona oon kyllä nähnyt koko viikon ja viikonlopun mitä ihmeellisempiä painajaisia, onkohan se vain merkki siitä että stressi alkaa helpottaa vai juontaako se juurensa jänniin sarjoihin, joita olen seurannut? Huuh, voisivat pian loppua, aamulla ei tarvis olla yhtä hengästynyt olo mitä combatin jälkeen. (juhannustaiat eivät toimineet!! Johtuikohan siitä että keräsin kukat kotoa maljakoistani…) 

college – H&M • skirt – 2nd hand
earrings – Poola Kataryna • golden ring – my mom 

kuvat: Riikka

Riikka otti nämä kuvat musta juuri hetki ennen juhannusta ja hoiti muokkaamisetkin – tykkään kovasti! Oli kiva kuvailla yhdessä. Mulla on vielä jemmassa Riikan kuvaamat asukuvat, laitan ne toinen kerta kun ovat sen verran eri tyyliset näiden kuvien kanssa. On muuten jotenkin tosi hauskaa kuvailla aina eri tyyppien kanssa, kaikilla on niin omat tapansa ja tyylinsä. Riikalla oli ihanan paljon visioita ja spottailtiinkin meidän kävelyretkellä Tahmelassa / Pispalassa vaikka kuinka monta kivaa spottia. 

ASTR – No Type (Rae Sremmurd cover)

Lisää luettavaa:

6 Comments

  1. annika
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *