365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

23

kesäkuu 2015

4

COMMENTS

RE-EDITION

Written by , Posted in Muoti

silver skirt – Choies (gifted), top – Samsøe & Samsøe, coat – Minimum (Inch” gifted),
boots – Vagabond, leather bag – & Other Stories
canvas bag – Arela, earrings – Poola Kataryna 

Hohoo, tajusin vasta kuvia ottaessa, että tämä asuhan on selkeä kevät-versio tästä asusta. Nuden ja hopean yhdistelmä on mielestäni kaunis ja raikas ja asu näyttää mustan liehutakin kanssa eriltä mitä harmaan neuletakin kanssa. Talven kylmän harmaissa kuvausympäristöissä tuo hame kyllä suorastaan loisti, mutta näyttää se näissäkin ihan mainiolta.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on mun lempiasujani hetkeen! Huulissa mulla on Zuiin Plum-sävyä, se oli viime syksyn lemppari, kylmä punavioletti sopii mun kalpeille kasvoille mainiosti. Arelan kassi on ollut kovasti käytössä, sinne nimittäin mahtuu kaikki työkamat ja jumppavaatteet kerralla, sekä tietty villahuivi, joka on ollut alkukesän ykkösasuste. Mutta hitsit; tänään ei taida villahuivia tarvita, taidankin pitää vapaapäivän. Yrittäjyyden parhaita puolia, hahhah. 

Lisää luettavaa:

4 Comments

  1. Mia
    • ida365 ida365
  2. lyydia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *