365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

21

heinäkuu 2015

12

COMMENTS

Kertun polttarit

Written by , Posted in Lifestyle

Viime tiistaina hypättiin Lindan kanssa junaan anivarhain ja suunnattiin kohti Helsinkiä. Oltiin edellisenä iltana saatu kuningasajatus polttari-slämystä, joten aamu-unisuudelle ei ollut tilaa kun kaivettiin askarteluvälineet esille ja alettiin vanhoina kunnon swappareina kirjoittaa kysymyksiä ylös ja liimata polttari-slämyn sivuille hehkeitä kuvia tulevan morsiamen nuoruusvuosilta. Ai että! Vähän nauratti kuvia teettäessä omat noloilevat höpinät siitä, että kuvat tulevat sellaiseen polttarijuttuun…. voinette siitä arvata niiden tason, kun piti ventovieraalle selitellä. 

Helsinkiin saavuttuamme treffattiin koko polttariporukalla ja lähdettiin ”yllättämään” Kerttu. Kerttu oli kyllä osannut laskea yks plus yks ja mietinkin, mahtaako kukaan tuleva morsio oikeasti yllättyä? Hahha, mietin että esim. mua on varmaan ihan mahdoton yrittää yllättää kun mulla on yleensä niin tiukka kalenteri…. Kertun polttarit olivat ekat, joihin pääsin mukaan, joten aloin miettiä myös omia polttareitani; millaiset haluaisin ja millaiset olisivat täysi fiasko. Onnistuneisiin ei luullakseni kuulu ainakaan vaaleanpunaista stetsonia tiaralla, leitä kaulassa, ”hauskoja” tiimiasuja, itsensä nolaamista julkisella paikalla taikka räppibattlea, johon morsiamen tulee osallistua. Veikkaan että nuo voivat olla jonkun muunkin no no -listalla, sillä mitään noista ei yllättäen ollut Kertunkaan polttareissa. 

Kertun polttarit olivat rennot ja tuleva morsian tuntui nauttivan; ei mitään typerää nolailua tai liikaa huomion keskipisteenä olemista, vaan mukavaa ja vähän jännääkin yhdessä tekemistä ja menemistä. Kivoja ylläreitä ja herkullista ruokaa. Uusia lajikokeiluja ja hemmottelua sopivassa suhteessa, kurkatkaas vaikka: 

Aloitettiin aamu kippistelemällä talvipuutarhassa ja herkutellen brunssiherkkuja.


Aamupalan jälkeen lähdettiin kohti ekaa aktiviteettia ja koetettiin pitää se salassa viimeiseen asti. Päästiin testaamaan Roller Derbyä Helsinki Roller Derbyn tiloissa ja opastuksessa. En olisi koskaan uskonut että se voi olla noin kivaa ja noin raskasta, ihan jo kokeiluasteella, vaikkei vielä päästy kunnolla ottaan matsiakaan (ONNEKSI), hhaa. Mua jännitti aluksi jotenkin tosi paljon, mutta kun pääsin siitä yli, nautin hulluna! Oli siistiä rullailla niin kovaa kuin ensikertalaisena uskalsi ja huomata muissa sama into. 

Käytiin myös suppailemassa, joka olikin mukavaa vastapainoa Roller Derbylle. Ai että nautin suppailuista, se oli ihanan rauhoittavaa ja itsenäistä. Nähtiin myös söpö suppailija-koira Töölönlahdella! Harmi ettei mulla ole yhtäkään kuvaa, kamera jäi tietty odottamaan rantaan. Eikös Tampereellakin pääse suppaileen? Haluan ehdottomasti uusiksi.

kertun polttarit

Uusien lajikokeilujen jälkeen vietettiin loppuilta ja seuraava aamu vieläkin rennommin; skumppaa, kakkua ja pullaa Sinisen huvilan kahvilassa, karaokea (meillä oli Pataässän kovin taustakuoro!!), polaroid-kuvia, itsetehtyä yöpalaa, siskonpeti, morsiussauna ja brunsseilua. 

Oli kivaa osallistua polttareihin ekaa kertaa ilman, että oli vastuussa mistään muusta kuin polaroid-kameran lainaamisesta; nyt sitten kaikki hyväksi havaitut niksit ylös muiden ystävien polttareita ajatellen, hihii! Millaisissa polttareissa te olette olleet? Utelen parhaimpia ja noloimpia toteutuksia! >:–) 

Lisää luettavaa:

12 Comments

  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 1. Q
  • ida365 ida365
 2. Matilda
 3. Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *