365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

29

heinäkuu 2015

18

COMMENTS

Löytämisen riemu

Written by , Posted in Lifestyle

Muistatteko, kun sain pari vuotta sitten äidiltäni aika hauskan ja todella yllättävän tuliaisen Japanista? Jep, äiti toi mulle Japanista asti kotimaista Marimekkoa. Marimekon vihkiruusut ovat jostain syystä ihastuttaneet mua kovasti juurikin näissä pienissä kipoissa enkä ollut löytänyt sellaisia kotimaasta kovasta etsinnästä huolimatta, joten äiti päätti ilahduttaa tytärtään tuliaisilla. En tiedä miksi vihkiruusu miellyttää mua niin kovasti. En edes välitä niistä kankaissa tai muuten, mutta noissa kipoissa ne ovat mielestäni aivan ihanat. 

Varmaan kiljaisin ääneen, kun tänään spottasin Ideaparkin Marimekosta keltaisia vihkiruusukippoja. En ole IKINÄ nähnyt noita Suomessa. Selvisi että ne ovat B-laatua ja jokin hassu jämäerä vain, sillä näitä kippoja ei ole ollut myynnissä useampaan vuoteen. Olen niiiiin iloinen! Oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Nappasin mukaani kaksi, nyt multa löytyy siis neljä nättiä vihkiruusukippoa vaaleanpunaisena ja keltaisena. Jos joku muukin on näihin yhtä ihastunut, niin jätin kyllä vielä useamman kipposen Ideaparkin myymälän hyllylle odottamaan löytäjäänsä ;-) 

Lisää luettavaa:

18 Comments

 1. Mia
  • ida365 ida365
 2. Vinkkivinkki
  • ida365 ida365
 3. Vra
  • ida365 ida365
 4. N
  • ida365 ida365
   • N

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *