365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

30

heinäkuu 2015

4

COMMENTS

Kulahtaneet

Written by , Posted in Muoti

 earrings – Poola Kataryna, lace top – Asos 
 skinny jeans – Bik Bok, coat – H&M (gifted), shoes – Reebok 

kuvat: Mikko Pylkkö

Olin taas pitkästä aikaa kuvailemassa Mikon kanssa. Oli selkeä visio siitä, että nuo Ratinan stadionin nätisti haalistuneet katsomon penkit pitäis saada kuviin ja sitten siinä kävikin niin, että kuvattiin parit asut samalla taustalla, hahaa! :–D No mutta ei anneta sen häiritä; noi penkit on mitä makeimmat. Ihanan kulahtaneen pastelliset. 

Asu on erittäin mua; oon liihottanut tuossa takissa koko kesän. Se on onneksi ohut kuin mikä, joten se sopii sekä +20 että +14 keleille riippuen siitä, mitä on alla. Jalassa alkukesästä ostetut Reebokit, joista ehdin haaveilla vuoden ennen kuin vihdoin sain ne; kolmevitoset oli loppu ihan joka paikasta! Onneksi pariin nettikauppaan saa hälytyksen päälle, kun omaa kokoa saapuu lisää varastoon. Korvikset, jotka keräävät aina kehuja, ovat Poola Katarynan. Mulla on samat myös mustina, mutta niistä on tausta irti enkä oo jaksanut liimata sitä (taas…), joten nämä ovat olleet ahkerrassa käytössä helmikorvisten ja hopeisten renkaiden ohella. 

Veikkaanpa, että aika moni muukin on tänä kesänä kulkenut yhdistelmässä valkoiset tennarit + pitkä liehutakki, hohoo.

Lisää luettavaa:

4 Comments

  1. Maiamari
    • ida365 ida365
  2. Pullariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *