ARMAS KUPPILA

Ravintolat Tampere, ruoka
3 kommenttia

Huh, olen itsekin mennyt ihan sekaisin; ekana oli Armas Maitokauppa, sitten Katukeittiö & deli, sitten Viinibaari ja nyt kuppila, ollaanko oikeilla jäljillä? Tampereen Tuomiokirkonkadulta löytyy yhä ihana Armas; vaikka tyyli ja konsepti on ehtinyt vaihtua useamman kerran on laatu pysynyt hyvänä. Jos totta puhutaan, kaipaan viime kesän lemppareita Viinibaarista: kylmää cavaa ja tapas-lautasia.

Ei sillä, etteikö Armas Kuppila lounaineen ja lauantaibrunsseineenkin olisi ihana. Vähän nolottaa, että kävin Armas Kuppilassa ekaa kertaa viime viikolla; Armas kun on kuitenkin aina ollut suosikkini, etenkin heidän kasviskebabinsa. Mahtaako sitä saada vielä Helsingin Armaasta?

Brunssia tarjoillaan lauantaisin klo 10-15(16). Listalta valitaan minkä tyyppisen brunssiannoksen haluaa (ei siis buffettia!) ja hintaan sisältyy kahvi tai tee. Annokset ovat älyttömän monipuoliset ja herkulliset; mun lohileivän lisukesalaatista löytyi mm. artisokkaa, punajuurta, omenaa, juureslastuja, törkeän hyvää sinihomejuustoa ja pähkinöitä. Annos oli hintansa väärti.

Arkena Armas Kuppila toimii lounaspaikkana. Vaihtuvan lounaslistan voi kurkata Facebookista ja usein tarjolla on myös kasvisvaihtoehto. Se tietysti vähän harmittaa minua, ettei kasvisvaihtoehdosta voi olla varma, mutta ehkäpä asia tosiaan selviää aina etukäteen Facebookin kautta.

Ensi kerralla on pakko päästä herkuttelemaan myös jotain makeaa; itku miten yksinkertaisen kaunis kakku! Huomaan että mua houkuttelee usein leivonnaisissakin se kaunis ulkomuoto – usein jopa makua enemmän.

Kotiruokalounas 11 – 14 Maanantai – Perjantai: 

Päivän keitto 6,80 € Päivän salaatti 7,50 € Päivän sapuska 8,40 € sisältää salaatin, leivän ja kahvin

Brunssi 10 – 16 lauantaisin

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. kuljen tosta melkein joka päivä ohi ja voi hemmetti miten hyvät tuoksut tulee aina nenään!! nyt oon entistä vakuuttuneempi et pitäis joskus käydä testaamassa tuo paikka