365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

20

elokuu 2015

18

COMMENTS

Parhaat luonnonkosmetiikan päivävoiteet rasvoittuvalle / sekaiholle

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Olen pahoillani että tämä lupailemani postaus otti niin kauan aikaa valmistuakseen, vaikka mun top3-suosikit ovat olleet selvät jo keväästä asti. Tässä on ihan ehdoton kolmikko rasvoittuvalle / kiiltelevälle sekaiholle luonnonkosmetiikan valikoimista. Kaipaatteko vastaavia listauksia muista tuotteista, juurikin erilaiset hintaluokat huomioiden? Alta löytyy halpaa, edullista ja luksusta. 

 

Edullinen

1. NAFHAN kosteuttava päivävoide on mun ykköslemppari! Se imeytyy todella nopeasti ja sen sisältämä bambu-uute tekee ihosta mattapintaisen; täydellisen meikin alle. Voiteessa on aavistus karanja-öljyä joka antaa luonnollisen matalan UV-suojan. Tämä voide on täydellinen herkälle rasvoittuvalle / sekaiholle. Voiteessa on esim. kaktusviikunaöljyä, joka runsaana antioksidanttien lähteenä auttaa suojaamaan ihoa. Sopii myös sellaiselle iholle, joka on pintakuiva, mutta alkaa kiillellä kesken päivän. 

Nafhaa myy esim. Kampin Ruohonjuuri, Life-myymälät ja verkkokaupoista ainakin House of Organics*, Biodelly*, Hyvinvoinnin tavaratalo*, Greenlips, Ruohonjuuren verkkokauppa ja Beauty Pop Up. Kosteuttavan päivävoiteen hinta (27-30€) on mielestäni perusteltu; yksi pumppaus voidetta riittää koko kasvoille ja puteli riittää monta kuukautta. 

Luksus

2. Comfort Zonen Ecocert-sertifioitu Sacred Nature -luonnonkosmetiikkalinja tuli mulle tutuksi viime vuonna kun pääsin testaamaan Olo Urban Span ihanaa kasvohoitoa. Sain silloin testiini sarjan kevyen kosteusemulsion, joka on täydellinen meikin alle! Jos en ihan väärin muista, se sisältää aavistuksen savea, joka pitää ihon kiillon kurissa pitkänkin päivän ajan. Koostumus on todella miellyttävä, imeytyy nopeasti ja sopii kokemukseni mukaan sekä Zuiin meikkivoiteen että mineraalimeikkien alle. Purkin puukorkki on älyttömän kaunis. Sacred Nature ei ole mikään halpa sarja, mutta purkki on jokaisen euron arvoinen -tarkemmin sanottuna 72€ arvoinen. Tämä olisi varmaan Nafhaakin kovemmassa käytössä ellei olisi omaan budjettiini liian hintava. Ehkäpä ostan tätä joskus hemmottelulahjaksi itselleni, sillä tämä tuote todella toimii!

Comfort Zonen Sacred Nature -kosmetiikkalinjaa myy Tampereella Olo Urban Spa. Noora on vinkannut, että esim. Viking Linen laivoilta löytyy myös.

Halpa

3. Laveran Supistava kosteusemulsio on kolmas luonnonkosmetiikan päivävoide, jota voin suositella rasvoittuvalle sekaiholle. Sekin tekee ihosta mattapintaisen  ja voittaa muut tuotteet edullisella hinnallaan (15-17€). Siinä missä NAFHA ja Sacred Nature ovat selkeästi hoitavampia ja laadukkaampia tuotteita (olematta silti raskaita tai öljyisiä), on Lavera peruskauraa. Hyvä emulsio meikin alle, jos iho ei kaipaa erityishoitoa ja hellintää. Tämä ei esim. tunnu yhtä kosteuttavalta mitä ylemmät voiteet, joten ehkä tämä sopii parhaiten todella rasvoittuvalle iholle? Oma sekaihoni tykkää hoitavammista voiteista enemmän, mutta budjettituotteena pihistelyn hetkellä tämäkin päätyy ostoskoriin. 

Laveraa myydään Sokoksissa (tosin en löytänyt tätä tuotetta verkkokaupasta?) ja verkkokaupoista esim. Biodellyssä* ja Ruohonjuuressa.


*-merkityt affiliate-linkkejä

Onko teillä muita hyviä luonnonkosmetiikan päivävoiteita mielessänne? Siis juuri tälle ihotyypille tai meikin alle soveltuvia? :-) Kuulisin mielelläni! 

Lisää luettavaa:

18 Comments

  1. Kaina
    • ida365 ida365
  2. LauraL
  3. Nel
    • ida365 ida365
  4. Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *