365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

14

syyskuu 2015

19

COMMENTS

Parhaat luonnonkosmetiikan seerumit

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Tein hetki sitten top 3 -listan mun suosikkipäivävoiteista, luonnollisista ja sellaisista, jotka soveltuvat hyvin rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle. Nyt vuorossa olisi luonnonkosmetiikan seerumisuosikit!

Ykkössijan vie mun kylppärinkaapissa Mia Höydön Lumous. Uudistunut pakkaus toimii entistä paremmin (ja näyttää sievemmältä), mutta tuo sisältö, ihan huippua! Lumous-seerumi on jännän liukas ja geelimäinen koostumukseltaan, jopa kevyesti vaahtoava. Seerumi imeytyy iholle supernopeasti tehden siitä heti kosteutetun eli pehmoisen ja kimmoisamman. Lumous sisältää runsaasti antioksidantteja, joten se auttaa ihoa suojautumaan ympäristön haittatekijöiltä. Tässä on myös korkea hyaluronihappopitoisuus, joka edesauttaa ihon kosteustasapainon säilymistä ja kiinteyttää ihoa. Sopii siis myös ikääntyvämmälle iholle. Täydellinen meikin alle nopean imeytyvyytensä ansiosta! Jotain mun fanituksesta kertoo se, että tämä on kolmas menossa oleva Lumous. Kaksi olen saanut testiin (ekan vanhassa paketissa ja nyt tämän uudistuneen version) ja yhden ostanut itse. On siis hintansa väärti.

Joliella* hintaan 53,60€ ja Biodellyllä* hintaan 52€. 

Kakkossijan vie Madaran Time Miracle Serum, jonka koostumus on ihanan mattainen ja tasoittava. Tämäkin sopii täydellisesti meikin alle nopean imeytyvyyden ansiosta. Madaran oman kuvauksen mukaan tämä siloittaa juonteita ja ryppyjä; siitä mulla ei varsinaisesti ole kokemusta, mutta pintakuivakin iho siloittuu tällä hetkessä. Ihan lemppari! Tätäkin oon käyttänyt ainakin kaksi putelia jo loppuun. Time Miracle Serum löytyy Biodellyltä* hintaan 41,90€, Hyvinvoinnin Tavaratalosta* hintaan 44,50€. 

Koodilla ’IDA365’ saa Biodellyn normaalihintaisista tuotteista -10% alennusta 15.10. asti. 

Kolmas sija menee Supermoodin Egoboost-sarjan One Minute Facelift Serumille, joka on ihan erilainen verrattuna kahteen aiempaan. Näitä voi kutsua kauneustipoiksi! En käytä tätä kosteuttamaan ja siloittamaan, vaan pikakaunistukseen. Tätä tarvitaan pari tippaa ennen kosteusvoidetta aamulla, jos haluaa ihon näyttävän oikein erityishyvältä. Homman juju on pakurikäävässä; sitä on tämä seerumi pullollaan. Pakurikääpää on käytetty vuosisatoja ihon eheyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen. Tykkään siitä napakasta tunteesta, joka tulee, kun tätä levittää kasvoille. One Minut Facelift -seerumi (näyttää tuotekuvissa paaaljon ruskeammalta?) myynnissä Joliessa* hintaan 69€ ja Hyvinvoinnin Tavaratalossa* hintaan 69€. 

Kaikki esittelemäni tuotteet ovat muuten tällä kertaa vegaanisia, jee! Hitsit että seerumit ovat kalliita, olispa ihana testata seuraavaksi jotain edullista seerumia, luulis että joku sellainenkin on olemassa? Vaikka tietysti kovat hinnat selittyy hoitavilla aktiiviainesosilla, joiden takia hinta ei voikaan olla ihan matala. Onko teillä seerumisuosituksia luonnonkosmetiikan puolelta? :-)

*-merkityt linkit affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa:

19 Comments

  • ida365 ida365
 1. elina5
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 2. Erika
  • ida365 ida365
 3. Salla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *