365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

13

lokakuu 2015

4

COMMENTS

Arjen sulostuttajat

Written by , Posted in Sisustus

Kauniit käyttöesineet on ihan paras juttu; jos vaan suinkin voin, valkkaan aina valikoiman näteimmän hammasharjan ja ruokapakkauksen. Olen monesti jättänyt jotain tarpeellista ostamatta, koska tarjolla ei ole ollut visuaalisesti miellyttävää vaihtoehtoa. Tosi kätevää kun hammastahna on loppu tai kun tarvitsisi palohälyttimen… Ja kun kyse on päivittäin käytössä olevista tavaroista, olen aivan erityisen tarkka ja valmis panostamaan, jotta löydän mieleiset. Esimerkiksi kalenteri kulkee mukanani 365 päivää vuodessa, joten mielestäni ei ole liiottelua panostaa siihen. Siksipä mulla onkin tänä vuonna koolein kalenteri ikinä.

Nunuco Design Companylla oli noteerattu mun vihko- ja paperitarvikeinnostus, sillä sain heiltä lahjaksi syksyn uutuusvihkon ja passinsuojakotelon, jes! Olenkin etsiskellyt passille kivaa suojakuorta, mutta en ole törmännyt kovin kivoihin eikä yksiväriset nahkaiset ole jotenkin innostaneet. Nunucon raidallinen kotelo on kiva ja erottuu laukun pohjalta. 

Rifle Paper -kirjepaperit – Paper Shop / kalenteri – Ban.do / Dreams-muistikirja – Nunuco Design Company (gifted)

Tuo muistikirja on kauniin syksyinen ja näille on aina tarvetta, sillä olen se tyyppi joka tekee muistiinpanoja vaikkei tarvitsisikaan, heh.Opin parhaiten kirjoittamalla asioita ylös ja teen to do -listoja aina silloin, kun tekemisen määrä alkaa ahdistaa. Hahmotan tekemisen määrän paljon paremmin, kun oon kirjoittanut asiat ylös ja on niiiiin palkitsevaa viivailla tehtyjä asioita yli. Mulla on kalenterin lisäksi laukussa aina myös muistikirja uusille ideoille ja ajatuksille, jotka haluan muistaa. Vielä kun löytäisi jostain muitaki nättejä kirjepapereita, nuo Rifle Paperin ova toistaiseksi ainoat kivat löytämäni. 


Lisää luettavaa:

4 Comments

    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *