365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

26

lokakuu 2015

7

COMMENTS

Parhaat luonnonkosmetiikan käsivoiteet

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Syksy ja käsivoiteet kuuluvat selvästi yhteen; kesällä en kaipaa käsivoiteita laisinkaan, mutta heti syksyn ja viileiden kelien saavuttua tarvitsee alkaa kantaa käsirasvaa mukana laukussa. Siksipä ajattelin vinkata teille mun tän hetken suosikit, aikalailla kivoimmat luonnolliset käsivoiteet jotka olen löytänyt. 

x Patykan Crème Absolue Hands & Nails -käsivoide* sopii sekä käsille että kynsille ja lupaa ja hoitaa. Tuumin että tuoksussa on paljon samaa kuin Patykan Huile Absolue -öljyssä ja Jolien sivuilta selvisi, että käsivoiteen pohjana on juurikin tuo öljysekoitus. Tuote on vegaaninen. (19,00€ / Jolie)

x Mia Höydön Pumpuli -käsivoide* on ollut suosikkini pisimpään; se tuoksuu hyvältä ja imeytyy nopsaan. Purkki on kauniin yksinkertainen, tätä pitää mielellään yöpöydällä. Hyvin mieto tuoksu. (18,00€ / Jolie) 

x Jurliquen Precious Rose – Hand Cream tuntuu todella kosteuttavalta, mutta tuoksu jakaa varmasti mielipiteitä; ruusua rakastaville tämä on täydellinen valinta, mutta tuoksuherkkälle ja helposti voimakkaista tuoksuista ärtyville valitsisin Mia Höydön tai Patykan, joiden tuoksut ovat selkeästi miedommat. Minä sain testiin 30-vuotisjuhlaversion klassikkovoiteesta, sitä saa mm. Kikas.fi:stä. (54€) 

*-merkityt affiliate-linkkejä & tuotteet saatu testiin blogin kautta

Lisää luettavaa:

7 Comments

    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *