Huimaava marraskuu

muoti
4 kommenttia

Onko se niin, että vuosi vuodelta tuntuu kiireisemmältä ja aika tuntuu kuluvan nopeammin, vai onko mulla ja mun lähipiirillä vaan erityisen kiireinen syksy takana?

On ollut tosi kivoja hetkiä; tänään nauroin toimistolla niin, että sylkipisarat lensi tietokoneen näytölle kun purskahdin nauruun pidättely-yrityksistä huolimatta. Pitkästä aikaa räkätin niin paljon, että silmistä valui kyyneleet. Sitä ennen mietin lounaalla, miten onnekas oon mun ystävästäni, jonka kanssa meiltä sujuu kaiken muun lisäksi vielä työtkin yhdessä. Siinä on kombo jonka olen todennut monessa tilanteessa hankalaksi, ystävyyden ja siihen yhdistetyt työt. Mutta joidenkin kanssa sekin sujuu ongelmitta. Sitä ennen kävin palauttamassa kuvauslainassa olleet vaatteet Super Mukavaan – niistä ihanuuksista lisää myöhemmin!

cashmere pullover – H&M premium, fake leather pants – 2nd hand,
boots – Vagabond, leather bag – Asos, nail polish – Treat Collection sävy Goddes*

On niin paljon kivoja juttuja suunnitteilla ja tiedossa, että välillä vähän huimaa kun mietin missä kaikessa olen mukana. Olen ihan äärettömän huono sanomaan ei, jos joku juttu yhtään kiinnostaa mua. Oon oppinut menemään mukavuusalueeni ulkopuolelle ja kokeilemaan uusia juttuja ennakkoluulottomasti, mutta välillä se tarkoittaa ihan ylibuukattua kalenteria. Toisaalta tämä jos mikä on mulle  hyvä hetki olla kiireinen; jos ei olisi sovittuja menoja, nukkuisin varmaan nytkin päiväunia.

Ja arvaatteko mitä – huomenna tapaan Annaliinan erään mielenkiintoisen projektin tiimoilta. Tästä aiheesta kerron takuulla lisää myöhemmin, toivottavasti mahdollisimman pian. Mutta tänään aion rentoutua ja laittaa nyt koneen kiinni loppuillaksi, sillä mulla on kohta treffit. Menen syömään mun pikkusiskoni kanssa – ei olla nähty reiluun viikkoon ja se tuntuu ikuisuudelta. Ihanaa keskiviikko-iltaa! x

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Jep, ei ookaan! Eikös cashmere-kammalla vois noita nyppyjä sit harjailla veke? Mulla on nyppyyntynyt pikkuisen sisäpuolelta, muttei ulkoa yhtään.