365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

lauantai

5

joulukuu 2015

6

COMMENTS

Puhdistava mutanaamio

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Olen löytänyt uuden lempparinaamion!

Nimittäin Sosarin Misty Sea Mud Maskin, jonka ostin jokin aika sitten Kimpuresta. Kimpure myy luonnonkosmettikkaa Seelen yhteydessä, siinä samassa rakennuksessa Kuninkaankadulla, josta löytyy myös mun lempparikauppa Inch. 

Misty Sea Mud Maskia suositellaan erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, vaikka se sopiikin kaikille ihotyypeille. Muta kiihdyttää verenkiertoa ja mua varoiteltiinkin, että varsinkin ekan käyttökerran jälkeen saattaa alkaa väsyttää. En ole huomannut suurempaa väsymystä, sillä käytän naamioita muutenkin aina vain iltaisin, jolloin väsymys onkin tervetullutta. Muta syväpuhdistaa ihoa, kuorii kuivaa pintasolukkoa ja kosteuttaa.

Kimpuressa ohjeistettiin hyvin naamion käyttöön – jos olisin ostanut naamion ilman ohjeita, en olisi todellakaan tiennyt mitä tehdä. Naamio nimittäin lämmitetään kuumassa vesihauteessa ennen kuin sitä levitetään kasvoille. Muutama minuutti esim. lavuaarissa kuumassa vedessä riittää. Varmista, että korkki on kunnolla kiinni, muuten purkkiin menee vettä, heh.

Mutanaamiota levitetään kasvoille reilu kerros, annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia, mutta ei anneta kuivua kasvoille. Jos naamio alkaa kuivua vaikutusaikana, voi sitä kostuttaa vähän sormilla. Pois pestessä kannattaa hieroa naamio pois pyörivin liikkein veden kera. 

Mun iho on tykännyt tästä mutanaamiosta ihan hulluna, kasvoista tulee hehkuvat ja ihosta kirkkaampi. Pienet epäpuhtaudet kuivuu ja ihon kuivat kohdat kuoriutuu pois ja toisaalta kosteutuu mudan vaikutuksesta. Olen ennenkin hehkuttanut savinaamiota ja sen sopivuutta epäpuhtaalle iholle. Muta- ja savinaamio eroavat toisistaan ilmeisesti siinä, että muta kerätään meren pohjasta ja savi maanpinnasta. Korjatkaa jos olen väärässä, näin ymmärsin. Tämä Sosarin mutanaamion muta kerätään Virosta ja kaikki tuotteet valmistetaan käsin. Yhtä seikkaa lukuunottamatta aivan täydellinen tuote – se yksi juttu on haju. Lämmin muta tuoksuu nimittäin…. mielenkiintoiselta. 

Naamiolla oli hintaa 26,95€ /150ml Kimpuressa. 

Lisää luettavaa:

6 Comments

  1. Roosa-Maria
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *