365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

29

joulukuu 2015

7

COMMENTS

Graafinen printtimekko

Written by , Posted in Muoti

kuvat: http://www.tuomasmikkonen.com

dress – Nouki / Weecos, earrings – Vuoriortta / Weecos, boots – Dr. Martens

Vieeelä yksi asu Weecosin kuvauksista! Mitäs pidätte? Ehkä ainakin hippasen eri tyyliä, mihin on mulla totuttu? 

Mulla oli kuvauksissa edellisen stailauksen jäljiltä hiukset lettikruunulla (aika tiukalla sellaisella) ja kun vedin tämän Noukin mekon päälle, tuli mulle ihan hoitsu-fiilis. Tuntui, ettei jämäkkä ja graafinen kauluspaitamekko sopinut sitten yhtään mulle; mutta sitten hiukset avaamalla koko ilme muuttui ihan täysin ja tykästyin tähän lookiin kovastikin. Käytän harvoin kuosillisia vaatteita (ja jos käytän, ne on yleensä pieniä pilkkuja tai raitoja), mutta tämä kokonaisuus oli mun mielestä kiva kuvauskokonaisuus. Hassua, miten paljon sillä oli väliä, miten hiukset tämän asun kanssa olivat. En kyllä ikinä taida arkena miettiä, sopiiko johonkin asuun hiukset paremmin kiinni vai auki… hahaa, ehkä joskus pitäisi. 

Lisää luettavaa:

7 Comments

    • ida365 ida365
  1. Hele
    • ida365 ida365
      • Hele

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *