365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

21

helmikuu 2016

8

COMMENTS

Uudessa kodissa

Written by , Posted in Lifestyle

idahanhiniemi

idahanhiniemi1

idahanhiniemi4

Arki alkaa asettua uomiinsa; vietin juuri ekan viikonlopun helsinkiläistyneenä, edelliset ovat menneet muuttotohinoissa. Viime viikolla mun vanha Tampereen koti sai uudet asukkaat, lähempää kuin olisin arvannutkaan. Hyvän ystäväni paras kaveri muuttaa poikaystävänsä kanssa mun vanhaan kotiin. Kuinka ihanaa! (。♥‿♥。)

Viikonloppu on ollut ihana; oli perjantaiskumpat Peetan kanssa, lauantaiaamun kuvailut ja kahvittelut Arezin kanssa, matchalatte-hetki Roosan kanssa Andantessa (ei koskaan saatu aikatauluja sopimaan yhteen Tampereella, mutta Helsingissä se yhtäkkiä onnistuikin, hohoo), kokkailua ja lähialueilla seikkailua. Nyt tiedän jo mihin mun postit tulee ja mikä lähikaupoista on paras. Ja olen huomannut iloisen jutun: täällä on paljon paremmat avokado-apajat kuin Tampereella, jes. 

Lisää luettavaa:

8 Comments

  1. Elisa
  2. lotta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *