365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

20

maaliskuu 2016

5

COMMENTS

Kiinnostaa: matcha latte & uudet kahvilat

Written by , Posted in Ravintolat Helsinki, Ruoka

Tähän väliin pikainen vinkki sunnuntaille; ihana Andante ja kauramaitoon tehty matcha latte, mm-mm! Olen käynyt Andantessa jo kolmesti Helsingissä asumiseni aikana ja se kertonee jotain siitä, miten paljon tuosta kahvilan ja kukkakaupan yhdistelmästä pidänkään. Olen maistanut myös raakakakkua täällä, joten yhden kerran maistelun perusteella suosittelen niitäkin lämpimästi. 

Tänään ajattelin valoittaa jonkin entuudestaan tuntemattoman kahvilan. On ihanaa, kun koko kaupunki on täynnä itselle uusia paikkoja. Eilen istuskelin ihanien tyyppien kanssa iltaa bar llamasissa ja yllätyin, miten lämminhenkinen ja viihtyisä pieni baari onkaan. Keinut ja kaikki! 

Lisää luettavaa:

5 Comments

    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *