365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

20

huhtikuu 2016

18

COMMENTS

Parhaat luonnonkosmetiikan silmänympärysvoiteet

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Jatketaan luonnonkosmetiikkajuttujen parissa ennen kuin ennätän palata Lontoo-kuulumisten suhteen – palasimme eilen alkuillasta työmatkalta ja nukahdin sohvalle puuhailtuani hetken työjuttujen parissa. Vielä on siis kuvat siirtämättä koneelle ja matkalaukku purkamatta :-D

Olen yllättynyt, miten monta kertaa multa on kysytty hyvää silmänympärysvoidetta! Täytyy myöntää heti alkuun, että silmänympärysvoide on mulle se kauneustuote, joka mun on ollut hankalin saada osaksi rutiinejani. Nyt olen muutamia kuukausia muistanut hyvin sen säännöllisen käytön, mutta vitsit miten sen muistaminen aiemmin olikin ihan ylivoimaisen hankalaa… Olen ehtinyt testata useampia puteleita, mutta nämä kolme (kaikki vuorotellen käytössä) ovat nousseet suosikeikseni:

1. Neal’s Yard Remedies – White Tea Toning Eye Gel 

Geelimäinen, todella nopeasti imeytyvä silmänympärysvoide on täydellinen aamulla; ei tarvitse odotella imeytymistä ja tuntuu että geelimäinen tuote ”raikastaa” eri tavalla mitä paksu, kermainen voide. Valkoinen tee lupaa kiinteyttää ja vähentää turvotusta. Tämä on rehellisesti sanottuna ainoa silmänympärysvoide, joka tuntuu ihan eriltä kuin muut kokeilemani – ohut koostumus imeytyy salaman nopeasti ja pieni puteli on kätevä ja riittoisa. Tätä myy mm. Jolie* ja Biodelly*. Hinta n. 36,50€. 

2. Comfort Zone Sacred Nature – Eye Cream Gel 

Huomattavasti NYR:n tuotetta kermaisempi, mutta silti hyvin imeytyvä silmänympärysvoide joka kosteuttaa ja hoitaa. Sisältää mm. hyaluronihappoa joka silottaa juonteita ja auttaa sitomaan kosteutta. Tampereella Comfort Zonen ecocert-sertifioitua sarjaa myy mm. Olo Urban Spa, josta tämän tuotteen olen alunperin saanut testiinkin. Feel Uniquelta tilatessa hinta näyttäisi olevan 36,96€. 

3. Skin Blossom – Reviving Eye Cream

Tämän kolmikon budjettituote; täydellinen kuivalle iholle ja yökäyttöön. Koostumus on tämän kolmikon kermaisin, mutta tuote imeytyy siitäkin huolimatta hyvin, joskaan ei yhtä nopeasti mitä geeli. Todellinen budjettituote siitäkin syystä, että pieni nokare tuotetta riittää ja puteli kestää useita kuukausia. Aiemmassa työssäni kuulin jatkuvasti kehuja tästä tuotteesta; hintaansa nähden todellinen löytö. :-) Skin Blossomin silmänympärysvoidetta myy mm. Biodelly ja Hyvinvoinnin Tavaratalo. Hinta n. 12,50€. 

Lisää luettavaa:

18 Comments

  • ida365 ida365
    • ida365 ida365
 1. Alma
  • ida365 ida365
 2. Q
  • ida365 ida365
 3. silvulii
  • silvulii
   • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *