365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

1

kesäkuu 2016

8

COMMENTS

Kesäkuu, kuuluu hyvää

Written by , Posted in Muoti

Teki mieli tulla kertomaan kuulumisia. Kuuluu hyvää! Olen selättänyt oman stressini ja kreisit aikataulut, opetellut sanomaan ei kivoillekin jutuille kun aika ei meinaa riittää, varannut aikaa kropan hellimiselle (hieronta teki terää, hot jooga on i h a n a aa ja Lupauksen kasvohoito oli jälleen kerran täydellinen) ja lopettanut työt illalla ajoissa. On niin parasta mennä peiton alle lehden tai kirjan kanssa tietäen, että on vielä hyvin aikaa lukea ennen kuin pitäisi alkaa nukkua.

Lukeminen ja oleilu tekee niin hyvää. Huomaan heti olevani inspiroituneempi ja kekseliäämpi, kun työtahtini on tasaantunut ja ehdin oikeasti vähän haahuillakin (siis kävellä kotiin pidempää reittiä, pistäytyä kaupassa ekstempore jne, kaikkea sellaista mitä ei ihan tuhottomassa kiireessä ehdi). Mulla on vähän huono omatunto muutamista viesteistä, joihin en ole kiireessä muistanut vastata, mutta etsin niillekin aikaa myöhemmin. Pakko kai vaan välillä antaa itselleen armoa, kun ihan kaikkea ei yksinkertaisesti ehdi. 

Mä olin vakaasti päättänyt aloittaa tällä viikolla jonkin sortin detox-kuurin, siis sellaisen, että jätän ruokavaliosta vehnän, sokerit ja maitotuotteet hetkeksi pois ja keskityn kropan hyvinvointiin. Jotenkin sen ruokamyrkytyksen jälkeen ruoka on vähän ällöttänyt, mutta sitten just tämän päätöksen tehtyäni alkoikin raakasuklaat maistua ja kalenteriin ilmestyi useampi ravintolailta tälle viikolle. Että ei ehkä ihan mennyt putkeen, mutta raikkaampaa fiilistä kohden. 

Naurattaa, miten tietysti tiedostaa, että kiireessä syö usein vähän huonosti ja se lisää sitä stressiä ja väsynyttä fiilistä. Mutta ei sitä siltikään tajua silloin, kun kiire on kovin.

Mulla on luonnoksissa vaikka mitä postauksia, joiden valmiiksi saamiselle pitäisi vain löytää sopiva hetki. Luvassa on tän hetken lemppariluonnonkosmetiikkaa, kolme kirjavinkkiä ja pari sarjavinkkiä viime talvelta, kun vielä ehdin katsella sarjoja. Pari ravintolasuositusta ja pari pohdintatekstiä, joiden tekemiseen mulla menee aina ikuisuus – ette uskokaan kuinka kauan kirjoitin esim. Sekasin-tekstiä. Olis tosi fiksua toteuttaa video mineraalimeikkipohjan tekemisestäkin. Mutta kyllä ne sieltä syntyvät kun on oikeanlainen fiilis kirjoittaa ja muokkailla kuvia.

Tekee myös mieli hemmotella teitä jotenkin ihan erityisen paljon. Oon fiilistellyt teidän kommentointia kovasti ja sitä, että tykkäilette vaikkapa fb:ssä postauksista vaikka ette tänne jättäisikään jälkeä. Vielä on aikaa osallistua Flow-lippujen arvontaan, huomenna luvassa on herkkupainotteista arvontaa ja mulla on mielessä pari hemmotteluylläriä teille myös. Palataan niihin hetken päästä! x 

Lisää luettavaa:

8 Comments

    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
  1. ida

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *