Parhaat täsmähoitotuotteet finneille

kauneus, luonnonkosmetiikka
4 kommenttia

Olen käyttänyt täsmätuotteita näpyille niin kauan kuin muistan; ala-asteikäisestä asti. Mun iho on nykyisin aika hyvässä kunnossa, mutta räjähtelee miten sattuu kuun kierron mukaan ja huomaan aina ihon kunnosta, jos en ole nukkunut tarpeeksi tai olen syönyt jotain, missä on paljon sokeria. Onneksi näille yksittäisille näpyille voi käyttää täsmähoitotuotetta, sillä koko ihoa ei kannata rasittaa liian vahvoin tuottein, vaikka näppyjä olisikin. Nämä neljä tuotetta ovat siis loistavia täsmähoitotuotteita; suoraan näpylle, ei koko kasvoille.

x Juice Beautyn Blemish Be Gone on mun uusin täsmähoitotuotelöytö näpyille. Tässä geelissä on kuorivia AHA-happoja, pajusta saatavaa salisyylihappoa ja C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa. Ubikinoni uudistaa ihoa ja aloe vera rauhoittaa. Ainoa huono puoli on roll on, joka tuntuu aavistuksen epähygieeniseltä ratkaisulta; siksi pyörittelenkin geelin aina puhtaalle sormelle ennen kuin töpöttelen sen näpyn päälle. 19,00 € / Naturelle.fi

x Teepuuöljy on kuulunut näppyjen taltutusarsenaaliini vuosia; se tuoksuu voimakkaasti mutta tehoaa vähintäänkin yhtä tehokkaasti näppyihin. Tätä ei kannata käyttää jatkuvasti eikä kovin herkkäihoisen ilman laimentamista – pahimmassa tapauksessa iho voi ärtyä pahasti. Olen itse sekoittanut tätä johonkin tuhdimpaan voiteeseen (esim. Weledan Skin Foodiin) ennen näpylle levittämistä, mutta harvakseltaan ihoni kestää tätä myös sellaisenaan. En uskalla suositella tätä sellaisenaan iholle tuosta noin vain, sillä teepuuöljy on tämän nelikon voimakkain tuote. En muista mistä olen tämän kuvassa olevan teepuuöljyn ostanut, yleensä olen nimittäin käyttänyt Frantsilan teepuuöljyä*, 11,80 € / Hyvinvoinnin tavaratalo.

x Lushin Grease Lightning ei ole ihan täysin luonnonkosmetiikkaa, mutta läheltä liippaa (säilöntäaineena parabeeni, joka ei ole sallittu luonnonkosmetiikassa). Tuote on ollut suosikkini siihen saakka, kunnes löysin Juice Beautyn Blemish Be Gone -geelin, joka korvaa mun käytössäni tämän Lushin tuotteen. Sillä jos voin valita täysin luonnollisen, miksen valitsisi mieluummin sitä?

Joka tapauksessa Lushin geeli on toimiva ja superriittoisa. Ei kuivata ihoa, vaikka siinä onkin teepuuöljyä. Teepuuöljyn lisäksi tässä on mm. timjami- ja rosmariiniuutetta, taikapähkinää ja aloe veraa. 11,50 € / LUSH

x Propolis-uute on ihan kingi! Ei kuivata ihoa laisinkaan, mutta hillitsee tulehdusta tosi nopeasti. Propolis on edullista ja riittoisaa, mutta yksi miinuskin tällä tuotteella on – se värjää kaiken! :-D Ei siis kannata tiputella lavuaariin (jumittuu samantien; lähtee pois taikasienellä) tai mennä valkeisiin lakanoihin nukkumaan ennen kuin propolis on kuivunut iholle. En oo huomannut eri brändien propoliksissa eroja, mm. tämä on myös oikein hyvä. Propolista voi käyttää myös sisäisesti kipeänä ollessa (muutama tippa pieneen määrään vettä). Tarjouksessa 5,90 € (norm. 7,50 €) / Hyvinvoinnin Tavaratalo.

Tämän nelikon lisäksi olen tykännyt myös Cattierin finnigeelistä* (pieni puteli on superkätevä reissussa). Muut näppyihon hoitovinkit kantsii kurkata täältä ja täältä. :-) Jaa ihmeessä omat suosikkisi kommenttiboksissa!

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kiitos tuhannesti! Todella hyödyllistä tietoa! Mulla ihan samat syyt näppyjen syntyyn :-/