365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

14

syyskuu 2016

6

COMMENTS

Kauniit lävistyskorut osa 2

Written by , Posted in Muoti

Vinkkasin aiemmin löytämistäni kauniista lävistyskoruista teille, mutta koska näitä ei mielestäni löydä helposti eikä ylipäätään ole tarjolla liikaa, niin mulla olis pari uutta vinkkiä lisää. Ostin vihdoin kesällä uuden korun tuohon korvan rustokoruun – aiempi hukkui muistaakseni viime talvena ja siitä asti olen käyttänyt siinä jotain tylsää metallista palloa, josta en edes tykännyt. Kumma miten en saanut aikaiseksi ostaa uutta kauniimpaa tilalle, vaikka kuitenkin lähes päivittäin muistin korun olemassaolon… 

No, nyt korvassa on ollut kaunis koru (tuo ylempi siis) jo jonkin aikaa ja koska olen tähän tosi tyytyväinen, voin suositella Etsy-myyjää teillekin. Ostin korun täältä. Tässä on tuollainen bioflex-tappi, jonka sisään kullattu (14k) koru työnnetään. Bioflex-tappeihin siirtyminen lopetti mulla lävistysten tulehtumisen, joten jos teillä on samaa ongelmaa lävistysten kanssa (että tuntuu että ne eivät parannu tai niihin tulee patteja tms), niin kannattaa kokeilla tämä vaihtoehto. Myös se, että valitsen mahdollisimman lyhyen tapin, on auttanut. Lyhyempi tappi ei tartu niin helposti mihinkään. Sekä rustossa että traguksessa on nyt 6mm tappi. 

Ihan ekat korut taisin tilata Crazy Factorylta, niistä kuvia täällä. Olin tyytyväinen myös heidän toimitukseen ja koruihinsa, mutta valikoimassa ei ole kovin paljoa yksinkertaisia ja kauniita, saati kultaisia tai kullattuja koruja, joten olen alkanut etsiä Etsystä lävistyskoruni. Samalta myyjältä löytyy myös noita ihania kukkakoruja, jollainen mulla on traguksessa. Omani olen ostanut jostain muualta, mutta täältäkin löytyy. Oletteko te törmänneet kauniisiin lävistyskoruihin missään muualla? Tuntuu että niiden löytäminen on ihan älyttömän hankalaa, varsinkin jos etsinnöissä on jotain siroa ja kaunista, pientä tai kullattua. 

kuvat: x x x

Lisää luettavaa:

6 Comments

  1. JJ
  2. Anni
  3. sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *