365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

16

lokakuu 2016

5

COMMENTS

Syksyinen ihonhoito

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Reissu Mallorcalle teki hyvää iholle; aurinko, päivät ilman meikkiä ja lempeän kostea ilmasto hellivät ihoa juuri kun ilmat Suomessa alkoivat viiletä. Ihoni on voinut yllättävän hyvin myös tämän kylmän viikon, eikä ihme, sillä mulla on melkoisen hyvät tuotteet käytössä. Yksi ihoni pelastajista on Essen Toner Plus -kasvovesi*, jota käytän aamuisin ennen Essen Light Moisturiser -kosteusvoidetta*.

Iltaisin olen käyttänyt välillä Esseä (kasvovesi + Repair-öljy*) ja välillä ihon tehokosteutukseen Naturativin ecoAMPOULE 1 -seerumia*. Se on täydellinen!! Kosteuttava seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo itseensä runsaasti kosteutta ja näin lisää ihon kimmoisuutta ja ylläpitää kosteustasapainoa. Hyaluronihapposeerumi sopii hyvin kuivalle, herkälle ja helposti ärsyyntyvälle iholle. Tätä käyttäessä otsan ajatusjuonteet silottuvat selkeästi, jihuu! 

Olen kirjoittanut Naturativin misellivedestä aiemmin ja olen testannut myös sarjan ecoAMPOULE 4 -seerumin*, joka sopii hyvin akneiholle. Se on hellävarainen ja täysin toimiva seerumi sekin, mutta tuo kosteuttava ampulli 1 on ihan huikea tuote, jotenkin ihan erilainen mitä kaikki aiemmin testaamani seerumit. Voisin suositella 1-seerumia oikeastaan kelle tahansa ystävistäni tai perheenjäsenistäni, täydellinen Suomen ilmastoon. Näiden seerumien tehoon nähden ne ovat hinta-laatu-suhteeltaan jopa edullisia, etenkin kun ne ovat nyt Biodellyllä -20% alennuksessa. ecoAMPOULE 1 on normaalisti 47,30€ ja akneiholle sopiva ecoAMPOULE 4 38,70€. Molemmat seerumit ovat vegaanisia. 

Viime kuun Jolie Boxista löytynyt Iroisien hellävarainen puhdistusgeeli* on mahtava tuote. Vaikka se on geelimäinen, se ei kuivata laisinkaan ihoa, sillä siinä ei ole alkoholia tai voimakkaasti peseviä raaka-aineita, kuten geelimäisissä putsareissa yleensä. Täydellinen meille herkkäihoisille, jotka eivät välitä maitomaisista puhdistustuotteista koostumuksen takia. Gelée Douceur Démaquillante -puhdistusgeelin koostumus on misellimäinen, joten halutessaan geelin voi annostella pumpulilapulle ja pyyhkiä sillä kasvot ilman vesipesua. Minun käytössäni tämä toimii hyvin vedellä pois pestynä, sillä en oikein osaa olla puhdistamatta kasvoja iltaisin vedellä. Tämä on muuten ensimmäinen koskaan testaamani Iroisien tuote! Saa minulta täydet pisteet ja herätti kiinnostuksen Iroisien tuotteita kohtaan. Putsari on vegaaninen. Oletteko te testailleet Iroisieta, onko tuotelemppareita? Muistelisin että Iroisien BB-voide oli jossain vaiheessa monien suosikki?

Sain kesällä testiin Neal’s Yard Remediesin tuotteita ja tässä on kaksi eniten käyttämääni tuotetta, lopuista pitää kertoa kunnolla joku toinen kerta lisää. NYR:n Rose Formula Antioxidant Facial Mask* on ihan loistava tuote. Kirkastaa ja tasoittaa ihoa, eli täydellinen juuri ennen juhlia – ja juhlia seuraavana aamuna. Tämä on sellainen pikakaunistaja! Kaolin (valkosavi) syväpuhdistaa ihoa, sokerivaahterauute kirkastaa ja kuorii hellävaraisesti. Erittäin toimiva naamio. Hinta 42,00 € Biodellyllä. 

Neal’s Yard Remediesin Orange Flower Facial Oil* on ihana kasvoöljy. Veikkaan että kellekään ei ole jäänyt epäselväksi, että tykkään kasvoöljyistä tosi paljon? En käytä öisin kuin seerumia ja öljyä, sillä tuntuu, että öljyt tasapainottavat ihoani kovasti ja seerumin kanssa käytettynä tuntuvat hoitavan ihoa paremmin kuin monet voiteet. Öljy on miellyttävän tuoksuinen ja imeytyy nopeasti. Sopii parhaiten kuivalle iholle. Vegaaninen öljy, hinta 29,30 € eleven.fi:ssä. Neal’s Yard Remedies on mulle entuudestaan tuttu silmänympärysvoiteesta, joka kipusi mun top 3 -suosikkeihin. On ollut kiva huomata että muutkin tuotteet on yhtä laadukkaita. 

* -merkityt affiliate-linkkejä.
Tuotteet saatu testiin.

Lisää luettavaa:

5 Comments

  1. Lukija
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *