365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

28

marraskuu 2016

9

COMMENTS

Testissä: Jolie Box

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Oletteko te kuulleet Jolie Boxista? Se on kuukausittain ilmestyvä kosmetiikkaboksi täynnä luonnonkosmetiikkaa. Jokaisessa boksissa on 4-6 tuotetta; osa täysikokoisia, osa matkakokoa. Jolie Box on aina vähintään kaksi kertaa hintansa (24€) arvoinen – nämä molemmat postauksessa esiteltävät boksit, lokakuun ja marraskuun, ovat molemmat olleet moninkertaisesti arvokkaampia ja todella laadukkaat sisällöltään. 

Vinkkaankin tästä teille koska tässä on mielestäni täydellinen lahjaidea luonnonkosmetiikkaan hurahtaneelle tai luonnonkosmetiikasta kiinnostuneelle ystävälle, äidille, siskolle tai tyttöystävälle. Olen saanut Jolielta kolmen kuukauden testijakson Jolie Boxista ja nappasin kuvat kahdesta uusimmasta boksista, jotta voisitte fiilistellä, mistä on kyse. 

Marraskuun Jolie box oli mielestäni ihastuttava: 

Paketista löytyi Alima Puren hehkuposkipuna sävyssä Rosa* (täysikokoinen tuote, arvo 29,90 €). Tämä on hauska lisä mun mattaposkipunien joukkoon! Arjessa en osaisi käyttää kimaltavaa poskipunaa, mutta juhlassa ja rantalomalla tällainen poskipuna tuo kivaa hehkua meikkiin.

Estelle & Thildin huulikiilto*sävyssä Pink Peony* (täysikokoinen tuote, arvo 12,90 €) on kiva, mutta koska en ole koskaan oppinut käyttämään huulikiiltoja, annan tämän jollekin ystävälleni testiin. 

Santen suihkugeeli (ei löydy Jolien normaalivalikoimista, n. 6,90 €) on tuttu, mutta tätä tuoksua mulla ei ole vielä ollut. Santet on vakiokamaa (hoitoaineet, shampoot, suihkugeelit ja saippuat) mun kylppärissä silloin kun en jaksa miettiä mitä ostaisin loppuneen tilalle ja haluan edullisen, hyvän tuoksuisen ja toimivan tuotteen. 

Absolutionin käsivoide* on ihanan ylellinen – ei mulla ole koskaan tainnut olla näin laadukasta käsivoidetta. Absolutionin Le Soin des Mains -käsivoide on korjaava. Siinä on sinkkiä joka vahvistaa kynsiä, nori-merilevää joka suojaa käsiä pigmenttiläiskiltä ja lakritsaa, joka vaalentaa (!) jo syntyneitä pigmenttiläiskiä. Aloe vera ja sheavoi kosteuttavat ihoa. Ihana tuote (normikokoinen, 19,80 €). 

Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä Neal’s Yard Remediesin (Matkakokoinen tuote, 19,50 €)  kulttimainetta nauttiva Wild Rose Beauty Balm*. Tämä on ihan huippu; kannan omaani aina käsilaukussa, sillä tällä paranee rohtuneet huulet, halkeilevat suupielet, kuivat kynsinauhat ja hädän tullen tätä voi käyttää myös käsivoiteena, vaikka en tätä sellaiseen ensisijaisesti raaskisi tuhlailla. Käsittämätöntä, mutta tätä tuotetta voi noiden käyttötarkoitusten lisäksi käyttää myös kasvojen puhdistukseen, naamiona ja yövoiteena – pitää joskus testata!

Näiden lisäksi boxissa oli Naturativin ja 66°30:n testerit.

Lokakuun Jolie Box oli omistettu jalkojen hemmottelulle:

Lokakuun boksista löytyi Charme d’Orientin Black Soap & kuorintakinnas (ei kuulu Jolien valikoimaan. Täysikokoinen tuote n. 22 €  ja kinnas 12,60 € – hinnat täältä). Näitä kahta voi käyttää yhdessä ja erikseen ja hieromakinnas vaikuttaa oikein hyvältä – käytän hieromakinnasta viikoittain ja edellinen on ratkeillut pahasti, joten tämä tuli tarpeeseen! 

Black Soapia on käytetty pitkään kauneudenhoidossa Pohjois-Afrikassa. Se sopii herkällekin iholle ja sisältää runsaasti ihoa pehmentävää ja kosteuttavaa E-vitamiinia. Black Soapin voi antaa vaikuttaa iholla esim. saunomisen ajan ja sitten pehmentyneen ihon voi kuoria kintaan avulla. 

Lempparikseni tästä paketista nousi Naturativin Salt Foot Scrub (ei kuulu Jolien valikoimaan. Täysikokoinen tuote, hinta ilmeisesti n. 17 €). Tässä on desinfioivia öljyjä, esim. teepuuöljyä, greippiöljyä ja manukaöljyä hoitamassa ihoa ja tulehduksia. Mangovoi ja sheavoi kosteuttavat. Ihana tuote, vaikka pakkaus onkin ehkä omaan makuuni aavistuksen tylsä. Olen aiemminkin kirjoittanut Naturativista, tykkään heidän tuotteistaan tosi kovasti, eikä tämä ole poikkeus. Vartalokuorinnat ovat nekin tajuttoman ihania! 

Flow Kosmetiikan piparminttusheavoi jaloille on kätevässä matkakokoisessa pakkauksessa (ei kuulu Jolien valikoimaan, n. 5,50 €). Tuoksu on huumaava ja tämä on helppo ottaa mukaan reissuun. Näiden lisäksi paketista löytyi Cîmen ja Patykan testerit.

Näistä kahdesta marraskuun boksi oli ehdottomasti enemmän mieleeni – käsivoide, poskipuna ja NYR:n beauty balm ovat kaikki päässeet käyttöön. Jolie Box on mielestäni varsin ilahduttava tapa kokeilla uutta! Jolie Boxin voi tilata kolmen* tai kuuden kuukauden* jaksoissa. Joulukuun bokseja ehtii ostaa vielä parin päivän ajan, myöhemmin tehdyt tilaukset alkavat tammikuusta. 

Onko Jolie Box teille jo tuttu juttu?! 

* -merkityt affiliate-linkkejä.

 

Lisää luettavaa:

9 Comments

    • ida365 ida365
    • ida365 ida365
  1. ---
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *