365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

7

joulukuu 2016

19

COMMENTS

Uusien kenkien suojaaminen luonnollisemmin

Written by , Posted in Muoti

Ostin uudet nilkkurit ja huomasin, että vanha suojasuihke veteli viimeisiään. Pistäydyin ratikkaa odottaessani Galleria Esplanadin Nilssonille hakemaan uutta ja ilokseni vaihtoehdoista löytyi myös luonnollisempi suojasuihke.

Vagabondin sivuillakin myynnissä oleva Springyard Shoe Therapy 3, Protect sopii mille tahansa pintamateriaalille (paitsi kiiltonahalle – veikkaan, että kiiltonahasta tulisi sumea tämän ansiosta) suojasuihkeeksi kosteutta ja likaa vastaan. Koska tuotteesta puuttuu muille suojasuihkeille tutut myrkyt, voi tätä suihkutella myös sisätiloissa. Olisi kiva tietää mitä raaka-ainelista pitää sisällään, mutta en löydä sellaista purkista enkä verkosta. Ehkä kenkien suojasuihkeita ei koske sellaiset lait, joiden mukaan raaka-aineet tulee lukea tuotteessa? 

No, ainakin tuote on 100% biohajoava ja se kertoo jo jonkin verran. Varmasti perinteisiä aerosoleja fiksumpi vaihtoehto. Tällä suojasuihkeella on hintaa 15 € ja perinteiseen verrattuna en keksi muuta eroa, kuin että tämän kuivumiseen pitää varata 24h. Muutoin en huomaa eroja perinteiseen, eli lämmin suositukseni. Oletteko bongailleet muita luonnollisempia suojatuotteita kengille ja laukuille? 

 

Lisää luettavaa:

19 Comments

 1. Kaisa
  • ida365 ida365
   • Kaisa
    • ida365 ida365
 2. Zaru
 3. Lindusius
  • ida365 ida365
 4. Heidi
  • ida365 ida365
 5. nnn
  • ida365 ida365
  • Kaisa
  • ida365 ida365
 6. Sanni
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *