365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

22

tammikuu 2017

4

COMMENTS

Harmaiden päivien jälkeen

Written by , Posted in Muoti

Tämä sunnuntaiaamun aurinko tekee mut ihan tajuttoman onnelliseksi.

Nukuin viime yönä ekat pitkät ja kunnolliset yöunet yli viikkoon ja huomaan taas konkreettisesti, miten paljon unenpuute muhun vaikuttaa. Olen nukkunut liian lyhyitä yöunia tehtyäni hommia yömyöhään ja toisaalta murehtinut iltaisin viimeviikkoisia tapahtumia.

Villa Kataya

Olen kuullut useamman suru-uutisen lähipiiristä ja järkyttynyt entisen lukiokaverini kuolemasta. Olen ollut hämmentynyt siitä mitä mun naapurustossa tapahtuu; ensin murtovarkaita ja sitten tulipalo viereisessä talossa. Onneksi kellekään ihmiselle ei käynyt kuinkaan, vaikka muiden kotien tuhoutuminen tuntuu kamalalta ajatukselta.

Kun kaikkea pientä harmillista tapahtuu lyhyellä aikavälillä, tulee olosta huomaamatta raskas. Ja kun siihen päälle lisää sen, ettei ole nähnyt aurinkoa päiviin tai viikkoihin, niin ei kai ole ihme, ettei ole kevyt ja helppo olla. 

ida365

Tänään ja eilen on kuitenkin paistanut aurinko ja kunnon yöunien jälkeen tuntuu taas itseltä. Eilen kevensin sydäntäni ystävälleni ja äidilleni ja tapasin huippukolleegoitani. Tänään tapaan ensimmäistä kertaa ystäväpariskunnan beben ja itkettää jo valmiiksi onnesta. En kestä! Vauva! Apua miten jännittävää. 

Minimum wool coat in camel

Ida Hanhiniemi

kuvat: Henriikka / Aamukahvilla

Harmaista päivistä muistuttaa enää tummat silmänaluset, mutta ne onneksi haalistuvat. Suloista ja hellivää sunnuntaita tyypit!

Lisää luettavaa:

4 Comments

    • ida365 ida365
    • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *