365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

31

tammikuu 2017

1

COMMENTS

Pykäri – Run ft. Mio

Written by , Posted in Musiikki

Ohh, pitkästä aikaa löysin uutta kutkuttavan hyvää musiikkia! Tämä talvi on ollut jotenkin onneton uuden musiikin suhteen, syksy taasen oli hyvä. Ehkä se tarkoittaa, että keväällä uutta hyvää musiikkia löytyy talvenkin edestä… (ノ^ヮ^)ノ*:・゚✧ 

MUTTA! Asiaan! Uutta hyvää musiikkia: 

Pykäri ft. Mio - RunPykäri – Run ft. Mio 

Pykäri-nimeä käyttävä Mikko Pykäri on tuttu mm. Regina-yhtyeestä ja Shine 2009:stä ja on tuottanut Reginan, LCMDF:n ja Iisan biisien lisäksi mm. Ruger Hauerin Mature-albumin. Uudella Run-biisillä on mukana LCMDF:stä tuttu Mia Kemppainen. Tykkään! Ihana soljuva kappale. Kevät! Tämän haastiksen perusteella odotan tulevaa levyä innolla. 

Lisää luettavaa:

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *