365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

19

kesäkuu 2017

0

COMMENTS

Blowing shit up with homemade dynamite

Written by , Posted in Musiikki

lorde melodramakuva: x

LordeMelodrama 

Kun Lorden uusimman albumin ekat sinkut ilmestyivät, olin että eiiiii, mitä tää on ja unohdin biisit hetkeksi. Mutta kappas, hetken tauon jälkeen Liability ja Green Light kuulostivat molemmat hyviltä. Ja oikeastaan tää toka albumi on kokonaisuudessaankin vähän samanlainen; ekalla kuuntelulla ei kolahda mutta huomaan lämpeneväni tälle hiljalleen. 

Tällä hetkellä Homemade Dynamite on mun suosikki, vaikka siinä onkin se ärsyttävä now you know it’s really gonna blow -kohta. Hard feelings/loveless on katkeran suloinen young love -kipale, tästä tulee mieleen kesä monta vuotta sitten ja tykkään siitä, miten fiilis muuttuu kesken biisin ihan täysin. Joskus tuollainen kikkailu ärsyttää, mutta tässä se on musta hauska. 

Uusi albumi on vanhaa tuttua Lordea mutta uusissa mielenmaisemissa ja uusilla viboilla. Vitsit odotin tätä levyä! Ja alun epäröinnin jälkeen taidan kyllä alkaa tykätä tästä kovasti. Ootteko te ehtineet kuunnella Melodramaa vielä? Mitkä biisit kolahti alkuun? 

Lisää luettavaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *