Testissä NERå Turku

matkailu, ruoka
Jätä kommentti

Aika tuntuu kuluvan kesällä ihan tajutonta vauhtia; vaikka Ruissista ei oo vielä edes paria viikkoa, tuntuu että Turku-viikonlopusta on jo ikuisuus. No, tämä vinkkaus ei onneksi vanhene!

Käytiin testaamassa Ruissi-sunnuntaina Nerå, jokirantaan vastikään avattu rafla. Nerå on Tintån sisko tai veli – jos olette käyneet siellä, tiedätte mitä odottaa. Mä olen syönyt Tintåssa kerran lounasta, mutta jo sen perusteella tiesin odottaa Nerålta maukkautta ja laadukkuutta sekä kivaa miljöötä.

Koko meidän festariseurue oli pizzalinjalla ja jokaisen valinta osui nappiin. Mä söin vuohenjuusto & mansikka & pistaasi -pizzan ja voin kyllä lämmöllä suositella. Mansikat pizzassa toimii! Ohutpohjainen lankkupizza on sopivan kevyt, siitä ei tule samanlaista ähkyä kuin isosta ja täyteläisestä pizzasta. En tiedä voiko näin oikeastaan sanoa, mutta tämä on siis sellainen aavistuksen kevyempi pizza. Sellainen, jonka voi hyvin syödä lounaaksikin.

Palvelu oli mukavaa ja rafla itsessään on tosi nätti. Ulkonakin voi syödä, jos terassilla suinkin on tilaa. Vitriini oli täynnä ihanan näköisiä herkkuja raakakakuista leivoksiin. Tänne tulisin mieluusti uusiksikin! Ja olen muuten kuullut ystävältäni NIIN paljon hehkutusta Tintån suklaakakusta, että olisi melkein pitänyt testata tämän sisarraflan suklaakakku :D noh, ensi kertaan.

Nerå
Läntinen Rantakatu 37
Turku
////////

ma-to 11-23 |  pe 11-24 |  la 12-24 |  su 12-18
Keittiö sulkeutuu ma-la klo 22, su klo 18

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.