Flow Festival 2017 -vinkit

musiikki
Jätä kommentti

Ahhh, yksi vuoden parhaista viikonlopuista lähestyy, Flow-viikonloppu nimittäin!

Oon ollut Flowssa ekan kerran vuonna 2009 – eli jos olisin käynyt sen jälkeen Flowssa joka vuosi, olisi tämä jo 9. vuosi! Voitin ekat Flow-liput vaatekaupan järjestämästä lippuarvonnasta ja pääsin katsomaan Lily Allenia, sen hetken suosikkiartistiani. Sen jälkeen Flow on paria väliin jäänyttä vuotta lukuunottamatta ollut aina yksi kesän kohokohdista.

kuva: Kimmo Metsäranta

kuva: Samuli Pentti / Flow Festival

Tältä vuodelta odotan tunnelman, ystävien ja seikkailuiden lisäksi eniten Frank Oceanin sunnuntain keikkaa ja perjantain Gaselleja – Gasellit on yllättäen noussut tän kesän lemppariksi. Lana del Rey on varmasti ihan mieletön taas, Flumen keikalle on pakko päästä tanssimaan ja Princess Nokia, Silvana Imam ja Pykäri kiinnostavat myös. Pykärin ja Gasellien lisäksi kotimaisista Alma on varmasti ihan mieletön. The xx ja Moderat pitää varmaan käydä kuuntelemassa ja Fatima Yamaha vois olla aika ihana sekin.

Kannattaa muuten ihan ehdottomasti ladata Flow Festival -sovellus! Siihen saa keikkahälytykset päälle ja sieltä voi kätevästi tarkistaa kesken festarin keikka-aikataulun lisäksi esim. ruokatarjontaa ja muita infoja.


/////////////

FLOW FESTIVAL 2017 ESIINTYJÄT: 

PE:

17:30 Gasellit
22:45 Lana Del Rey
00:00 London Grammar ?

LA:

17:00 Pykäri feat. Ahjo Ensemble ?
18:00 Silvana Imam
21:00 Goldfrapp
22:00 Alma
22:45 The Xx
00:00 Flume

SU:

17:30 Princess Nokia
21:40 Frank Ocean (Frank hei, tänä vuonna ei sit mitään saumaa perua, oon vieläkin vähän vihainen viime kerrasta…)
23:00 Moderat

Jos meidän musiikkimaut menee yhteen, voit fiilistellä Flow:ta etukäteen mun tekemältä Flow 2017 -soittolistalta. Tänä vuonna on tosi paljon sellaisia artisteja, jotka ei sano mulle mitään ja joihin en oo ehtinyt tutustua. Ehkä tehokuuntelen läpi kaikkien tuntemattomien soitetuimmat biisit Spotifystä, niin tiedän mille lavalle suunnata sellaisina hetkinä kun omat suosiki eivät esiinny. Onko teillä vinkata jotain must see -artisteja?

kuva: Samuli Pentti / Flow Festival

RUOKA & JUOMA FLOW FESTIVALEILLA: 

Baba Foods – taisin vetää viime vuonna Baba Foodsin dippilautasen kahdesti; toimi hyvin sekä lounaana että yöpalana. Annokset ovat vegaanisia ja ilman pita-leipää gluteenittomia.

Cargo – Nokipotut kaurafraichella kiinnostaa!!

Farang – en ole vielä(kään) testannut Farangia, joten tekisi mieli testata Flowssa kasvisannos Nu Ru Rai.

Grön – jos tekee mieli jotain erikoisempaa, testaan Grönin Flow-tarjonnan. Tästä jäi Taste of Helsingin perusteella sellainen fiilis, että jos en vielä hetkeen pääse itse ravintolaan nautiskelemaan, niin maistelen mieluusti annoksen tai kaksi festareilla. Onkohan Grönillä Flown hienostuneimmat annokset?

Good Life Coffee – jotta jaksaisi hereillä koko viikonlopun.

Roots Helsinki – kun tekee mieli jotain terveellistä, tuoretta ja täyttävää. Täältä haen Flow-viikonloppun raakakakut! Annoksista taidan kallistua nyhtis goes orientalin puoleen. Kaikki annokset vegaanisia.

Roster – jos tekee mieli jotain fiinimpää, suuntaan Rosterin kojulle. Vege Lepuska kuulostaa hyvältä!

Sandro – Hot Chickpea Hummus Platella tuskin voi mennä pieleen. Takuulla maistuvaa, monipuolista ja täyttävää.

Myös nämä kiinnostavat: Beergerin vegaaninen burgeri, Fat Ramenin Nordic Yakisoba -salaatti (miksi oi miksi Flow-valikoimassa ei ole ramenia tofulla, se on taivaallista), Ondan vegaaninen ”peafel”-annos ja  Soi soin bataattiranskikset saattavat houkuttaa yömyöhällä myös…

////////////////

Onko jotain lisättävää, omia suosikkeja tai hyväksi havaittuja vinkkejä? Antaa palaa, kommenttiboksi on teidän! 

Artistikuvat: Flow Festival

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.