Pikkumusta

muoti
Jätä kommentti

Naurattaa vähän postata itsestä näin skarppeja kuvia tänään, kun oikeasti naama tuntuu olevan flunssan jälkimainingeissa vielä vähän pöhöttynyt ja nenä punoittaa niistämisestä – eikä puhettakaan paljaista sääristä.

Pikkumusta

Avoselkäinen pikkumusta

Nahkalaukku läppärille
Tuo laukku on uudehko, löysin sen Zadaasta jokin aika sitten. Oon kyllä jäänyt ihan täysin koukkuun siihen! Esim. Facebook-kirppareihin verrattuna siihen ei oo vielä kertaakaan liittynyt mitään ylimääräistä säätöä kenenkään kanssa ja kaikki on mennyt sujuvasti. Omannäköisten juttujen etsiminen ei ehkä ole yhtä iisiä mitä tiettyyn tyyliin rajatuilla fb-kirppiksillä, mutta ostaminen ja myyminen on paljon suoraviivaisempaa ilman ylimääräisiä varailuja ja säätöjä.

Tuo nahkalaukku on tosi kiva, se on hyvässä kunnossa ja sellaista jykevää nahkaa, että uskoisin sen kestävän hyvänä vuosia. Tähän mahtuu läppäri tai vaikka salikamat vallan salonkikelpoisesti. Mulla on ollut tätä ennen käytössä yksi ja sama nahkalaukku silloin, kun on pitänyt kantaa läppäriä mukana, eli aika usein. Tuosta ohutolkaimisesta laukusta alkaa vuosien aktiivisen käytön jälkeen kulua hihnat rikki ja laukku on muutenkin pikkuisen kärsineen näköinen, mutta veikkaan että sekin kestää vielä käyttöä kunhan käytän sen suutarilla. Mutta nyt mulla on kaksi laukkua enkä enää ole tuon yhden varassa, etenkään, kun se ei enää ole kovin siisti. Tässä laukussa on myös pidempi olkahihna (kultainen ketju), mutta melkein tykkään noista kahvoista eniten.

ida ja maj

glittermekko other stories
mekko – & Other Stories, laukku – 2nd hand, kengät – Sixtyseven

Avoselkäinen musta mekko other stories
kuvat: Mari / Magicpoks & Arttu / Mustarttu 

Nämä kuvat on otettu ennen kirjajulkkareita kun ei vielä ollut ihan näin syksyinen fiilis. Rakastan tuota aikaa vuodesta, kun vielä pärjää paljain säärin mutta voi pukea pitkähihaisen mekon tai neuleen. Ostin just tälle syksylle ekat sukkikset kun vähän vaikuttaa siltä, että paljaat sääret voi nyt jo kyllä unohtaa, höh.

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.